Elif: "Διάολε! Σατανά" - Η Κιγιμέτ καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιο της Μελέκ

Οι σημερινές 24/2 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Η Κιγιμέτ στην καθημερινή τούρκικη σειρά του STAR, Elif, έχει βαλθεί να καταστρέψει την Μελέκ και την κόρη της Ελίφ γιατί δεν υπακούνε τις εντολές της. H γυναίκα τις βρίσκει εμπόδιο στα σχέδια της να εξαφανίσει από παντού την οικογένεια Χαντακτίρ, παρά την αντίρρηση του γιου της Μαχίρ.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Ακίν μαθαίνει επιτέλους πως ο Σινάν είναι ξάδελφος της Μπιρτσέ και όχι ο αγαπημένος της. Ο Μαχίρ χαρίζει στην Ελίφ μπογιές ζωγραφικής και η μικρή ξετρελαίνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ περνάνε όμορφα αλλά η Κιγιμέτ τους βλέπει μαζί και γίνεται έξαλλη.

Δεν θέλει καμία δίπλα στον γιο της, πόσο μάλλον μια υπηρέτρια. Παθαίνει νευρική κρίση και τα σπάει όλα στο δωμάτιο της. Ο Κερέμ ακούει το θόρυβο και πηγαίνει να δει τι συνέβη αλλά η Κιγιμέτ δεν του επιτρέπει να μπει στο δωμάτιο και να δει την ακαταστασία. Η Ελίφ ζωγραφίζει τον Μαχίρ για να τον ευχαριστήσει για τα ωραία χρώματα, που της χάρισε.

Η Κιγιμέτ τη βλέπει και γίνεται έξαλλη, σκίζει τη ζωγραφιά και καταστρέφει τις μπογιές της Ελίφ. Η Ελίφ πληγώνεται από το θέαμα αλλά η Κιγιμέτ την απειλεί και την αναγκάζει να καθαρίσει τα πάντα για να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Η Ελίφ το κάνει κλαίγοντας χωρίς η Μελέκ να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί.

Απαγωγή στην σειρά Elif

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1049

Η μεγάλη μέρα επιτέλους φτάνει. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πρόκειται να παντρευτούν και είναι ενθουσιασμένοι. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για εκείνους. Ακόμα και η Λεμάν έχει σταματήσει να συμπεριφέρεται άσχημα και φαίνεται να αποδέχεται την κατάσταση, αν και εξακολουθεί να μην είναι ευχαριστημένη με το πως έχουν έρθει τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Ζουλιντέ μιλάει για τη Λεμάν με τα ωραιότερα λόγια και εκείνη φαίνεται να «μαλακώνει» κάπως τη στάση της.

Υπάρχει όμως κάποιος άλλος που δεν αποδέχεται την κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει αυτό το γάμο. Η Αλέβ λοιπόν, καταστρώνει ένα σχέδιο και απαγάγει τον Εμιρχάν, κλειδώνοντας τον σε μια αποθήκη. Κανείς δεν υποψιάζεται την Αλέβ, αφού είχε φύγει δήθεν το πρωί. Όμως η παρατηρητικότητα της Ελίφ τους βάζει σε υποψίες για το πρόσωπο της Αλέβ. Ο Ακίν βρίσκει το κουράγιο να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Μπιρτσέ.