Μόλις Χθες: Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 24/2 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει ήδη αποφασίσει το πρόωρο τέλος της σειράς, Μόλις Χθες, - δείτε εδώ τον λόγο που το κανάλι αποφάσισε να λήξει νωρίτερα -, ωστόσο προς το παρόν τα επεισόδια συνεχίζονται κανονικά και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Στο σημερινό 24/2 επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Σπύρο να διώχνει τη Λουίζα απ'το γραφείο της αλλά να εξαγριώνεται πολύ σύντομα όταν την δει μαζί με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια...

Τι θα δούμε στο σημερινό 24/2 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες

Επεισόδιο 97

Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν πίσω τον Νικήτα, ο οποίος αρνείται να πει την αλήθεια στην αστυνομία. Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι. Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και ο Στάθης, που την υποστηρίζει, λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά. Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, που τους το άφησε χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 98

Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα συναντιέται με τον Ιταλό ιατροδικαστή έχοντας στο νου της ένα σχέδιο εκδίκησης. Στο ίδρυμα, η Βέρα συζητάει για την πρόταση που είχε για φωτογράφηση και προσπαθεί να πείσει τον Φώτη να της δώσει άλλοθι στη Χριστίνα. Η Λουίζα προσφέρει δουλειά στον Στάθη. Ο Σπύρος με τον Μίλτο στην παράνομη λέσχη συζητούν για το πώς θα τον βγάλουν απ’ τη μέση τον Νικήτα. Ο Άλκης προσπαθεί μάταια να βρει τη Λήδα. Ο Στέφανος επισκέπτεται τον Σπύρο για να του δώσει άλλη μια προειδοποίηση. Η αστυνομία βρίσκει τον Νικήτα στο κρησφύγετό του και τον συλλαμβάνουν. Στη μεταφορά του όμως με την κλούβα της αστυνομίας τον απαγάγουν. Η Λουίζα μαθαίνει μια σοκαριστική αλήθεια.