Άγριες Μέλισσες: "Θα σου πάρω το παιδί" - Ο Νικηφόρος μαθαίνει όσα του έκρυβε η Ασημίνα

Ξανά στα μαχαίρια το πρώην ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tv24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (25/2) και κάθε Παρασκευή!

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται ξανά οι σχέσεις της Ασημίνας (δείτε το φινάλε της) και του Νικηφόρου με αφορμή τις παράνομες κινήσεις της πρώτης, που βάζουν σε κίνδυνο τόσο την ίδια της τη ζωή όσο και του γιου τους. Ο Σεβαστός είναι πλέον αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων! Ποιος ο ρόλος της Ρένας και ποιος του Πέτρου σε όλο αυτό; Το TV24 έχει τις απαντήσεις και το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κρίση περνάει ξανά η σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου, αλλά αυτή τη φορά η αιτία είναι η κρυφή δράση της Σταμίρη με την ομάδα του Πέτρου και την εφημερίδα. Και αυτή η αποκάλυψη θα γίνει η αφορμή για να ανοίξει ξανά το θέμα της επιμέλειας του μικρού Σέργιου. Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η αποκάλυψη για την Ασημίνα που σοκάρει τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες

Στη δεύτερη σεζόν, όπως όλοι γνωρίζετε, ο Νικηφόρος είχε μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του αδελφού του από τις αδελφές Σταμίρη και έξαλλος από αυτό πήρε τον μικρό Σέργιο και ξεκίνησε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια. Κι ενώ όλα ήταν εναντίον της Ασημίνας, η οποία με τη βοήθεια της Δρόσως (δείτε το δραματικό της τέλος) προσπάθησαν να βγουν κερδισμένες από αυτό, η φυγή του Νικηφόρου στη Λάρισα μαζί με τον μικρό, ύστερα από διαμάχη του με τους γονείς του, ήταν ένας άσος στο μανίκι για τις δύο αδελφές.

Ενας άσος που κατάφερε και έδωσε την επιμέλεια στην Ασημίνα μέχρι το επόμενο δικαστήριο, το οποίο ποτέ δεν έγινε, αφού ο Νικηφόρος στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την αγωγή που είχε καταθέσει και να αφήσει τον μικρό στην εν διαστάσει, τότε, γυναίκα του. Κι ενώ όλα φαινομενικά κυλούσαν ομαλά και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα πήραν συναινετικό διαζύγιο, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν το ήθελε, τα προβλήματα μεταξύ τους άρχισαν ξανά όταν μπήκαν στις ζωές τους η Ρένα και ο Πέτρος αντίστοιχα.

Οπως είδατε στα τελευταία επεισόδια, η Ρένα μετά τους αρραβώνες της με τον Νικηφόρο, τον πίεζε να γνωρίσει τον μικρό και να έρθει πιο κοντά του ώστε να τη συμπαθήσει και να την αποδεχτεί. Και παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας, ο Νικηφόρος λέει τελικά στον Σέργιο την αλήθεια και εκείνος ξεσπάει και αρχίζει να δείχνει μια επιθετική συμπεριφορά.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση μετά την κίνηση αυτή του Νικηφόρου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ζάχος προκειμένου να προστατεύσει την Ασημίνα από το καθεστώς, ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της: «Κοίτα να μιλήσεις στην Ασημίνα, Νικηφόρε, και να της αλλάξεις τα μυαλά», του επισημαίνει και ο Νικηφόρος κοιτάζει σαστισμένος χωρίς να καταλαβαίνει τι εννοεί: «Τι θέλεις να πεις; Εκανε κάτι η Ασημίνα;», τον ρωτάει.

Τότε ο Ζάχος του λέει την αλήθεια: «Η Ασημίνα έχει μπλέξει άσχημα και αν μαθευτεί κάτι δεν θα μπορώ να τη σώσω ούτε κι εγώ! Συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ορφανίδη! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά βγάζει και παράνομες εφημερίδες ενάντια στο καθεστώς! Από τον τρόπο που με κοιτάς μάλλον δεν είχες ιδέα για όλα αυτά! Εγώ σου τα είπα και κάνε ό,τι νομίζεις».

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με όσα ακούει και πάει να βρει τον Πέτρο, τον οποίο αρπάζει από το πουκάμισο: «Ρε κάθαρμα, πώς τόλμησες να μπλέξεις την Ασημίνα στις βρομοδουλειές σου; Κοίτα να την ξεμπλέξεις από όλα αυτά πριν να είναι αργά, αλλιώς θα δεις ένα άλλο πρόσωπό μου και πίστεψέ με δεν θέλεις να το δεις».

Ο Σέργιος σε κίνδυνο

Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Μεγαρίτη (ο οποίος θα συγκρουστεί με τον Δούκα) και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη, ωστόσο αποφασίζουν να κρατήσουν μυστικά όσα βρήκαν, αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Ακύλας καταλαβαίνει πως κάποιος μπήκε σπίτι του και δίνει εντολή στον Ντούνια να το εξιχνιάσει. Σύντομα όμως γίνεται γνωστό πως τα μικρά παιδιά ήταν εκείνα που μπήκαν σπίτι του Μεγαρίτη, και οι γονείς τους βρίσκονται σε πανικό.

Τότε ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την Ασημίνα και την προειδοποιεί: «Εκανα πίσω στην αγωγή για τον Σέργιο για να μεγαλώσει ο γιος μας ήρεμα και ωραία με τη μητέρα του, αλλά με αυτά που μαθαίνω για εσένα και τη δράση σου τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να αμφιβάλλω! Κοίτα να σταματήσεις τις παρανομίες στις οποίες σ’ έχει μπλέξει ο αγαπητικός σου, αλλιώς αυτή τη φορά θα σου πάρω το παιδί». Η Ασημίνα μένει εμβρόντητη με αυτό που ακούει!