"Έσκασαν" πολύ ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς

Αυτό είναι το μέλλον της στο κανάλι της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να απέχει από το χώρο της δημοσιότητας και να κρατάει εδώ και πολλά χρόνια χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο, όσον αφορά τα επαγγελματικά της είναι ιδιαίτερα ενεργή και της αρέσει να δουλεύει πάνω σε πράγματα που αγαπάει.

Έτσι μετά το τέλος της εκπομπής "Ιστορίες μόδας" που δεν "τρέλανε" του τηλεθεατές και φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, το μοντέλο παρουσιάζει μια άλλη εκπομπή στην ΕΡΤ με τίτλο "Ιστορίες όμορφης ζωής".

Το μέλλον της εκπομπής της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, η Κάτια Ζυγούλη παραμένει στο δημόσιο κανάλι έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ήδη δόθηκε το «πράσινο φως» για την έγκριση επιπλέον 10 επεισοδίων, συνολικού κόστους 123.300 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός αυτό έχει χαροποιήσει την ίδια και μάλιστα, στο πλευρό της αυτή την όμορφη στιγμή βρίσκεται τόσο ο Σάκης Ρουβάς (που γνωρίζει από παρουσίαση και την συμβουλεύει) όσο και τα τέσσερα παιδιά τους τα οποία υπερλατρεύει και περνάει πολύ χρόνο μαζί τους κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Το σπίτι Σάκη Ρουβά - Κάτιας Ζυγούλη

Το σπίτι είναι φωτεινό σε ροζ σομόν χρώμα, με κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο, αφού στον Σάκη Ρουβά αρέσει πολύ η κηπουρική. Στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα, ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι τους.

Πολύ καλαίσθητη είναι και η κουζίνα τους που περνάει πολύ χρόνο η Κάτια Ζυγούλη για να φτιάχνει στην οικογένεια τα αγαπημένη της φαγητά. Βέβαια, έχουμε δει όμως πολλές φορές και τον Σάκη Ρουβά να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του.

To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και την προπόνηση.