"Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω" - Άγριος τσακωμός για ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα

Χαμός στα επόμενα επεισόδια..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα

Η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς (δείτε το σημερινό 27/2 επεισόδιο) αλλάζει σελίδα στην ερωτική της ζωή. Για εκείνη πλέον ο Στέφανος είναι παρελθόν και δεν δείχνει να στενοχωριέται καν γι’ αυτό. Στη ζωή της μπήκε ξαφνικά και ανέλπιστα ο Νικήτας, ο αδελφός του Αλέξη, ενώ μόλις γίνει γνωστή η σχέση της, πολλά πράγματα θα αλλάξουν, με πρώτο τη συμπεριφορά του Στέφανου απέναντί της.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Οπως ήδη έχουμε γράψει, στη Θεσσαλονίκη ένας νέος έρωτας ξεκινά ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι όμως προς το παρόν συγκρατημένη, και τον Νικήτα, που δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του για εκείνη. Οι δυο τους περνάνε ευχάριστες στιγμές, οι οποίες τελειώνουν με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα. Η Μυρτάλη αφήνει τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στη Μάνη χαρούμενη.

Λίγο μετά οι φίλες της τη ρωτούν πώς πέρασε και εκείνη μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται τα πάντα στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη και συγκεκριμένα για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη: «Τι να σας πω, ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και δεν υπήρχε στιγμή που να μη μου έδειχνε το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω, κορίτσια, αλλά για να πω την αλήθεια κι εμένα δεν μου είναι αδιάφορος, απλά δεν το έδειξα από την πρώτη στιγμή», τους ομολογεί.

Ωστόσο ο Νικήτας από τη στιγμή που έφυγε η Μυρτάλη, το μυαλό του είναι κολλημένο σ’ αυτή και δεν βλέπει την ώρα να πάει στη Μάνη για να ξαναβρεθούν μαζί. Στο μεταξύ ο Λεωνίδας, που έχει γίνει φίλος με τον Στέφανο, του μιλάει για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων του αποκαλύπτει ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα: «Δεν ξέρω, ρε φίλε, αλλά μου φάνηκε χαρούμενη και ο Νικήτας έδειχνε πολύ ερωτευμένος μαζί της», του λέει.

Ο Στέφανος μόλις τον ακούει γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν μαζί του: «Τώρα εξηγούνται όλα. Η αδιαφορία της και κυρίως ότι με έφερνε στα όριά μου. Ηταν κόλπο όλο αυτό για να χωρίσουμε και να μου ρίξει και το φταίξιμο. Σίγουρα τον είχε βρει από πριν και με κορόιδευε», υποστηρίζει στον Λεωνίδα. Ενώ, να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε το μέλλον της σειράς.

Γη της Ελιάς τσακωμός Μυρτάλη Στέφανου

Μετά από αυτή την κουβέντα ο Στέφανος κάνει σαν λιοντάρι στο κλουβί, δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Μυρτάλη προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της. Λίγο μετά, μια τυχαία συνάντηση φέρνει το πρώην ζευγάρι σε μεγάλη σύγκρουση και μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Ο Στέφανος έξαλλος σταματάει τη Μυρτάλη: «Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω. Και τώρα μια χαρά είσαι με τον γκόμενο», της λέει.

Η Μυρτάλη φεύγει αλλά είναι έξω φρενών με τη συμπεριφορά του Στέφανου. Την ίδια ώρα ο Νικήτας μην αντέχοντας μακριά της επιστρέφει στη Μάνη και πηγαίνει κατευθείαν να τη δει. Η Μυρτάλη όχι μόνο χαίρεται αλλά και του προτείνει να τον φιλοξενήσει: «Θα έρθεις να μείνεις σπίτι μου, δεν ακούω τίποτα», του τονίζει, έχοντας στο μυαλό της ότι θα ήταν καλό να έχει περισσότερο χρόνο μαζί του, ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα. Σιγά-σιγά το ζευγάρι αρχίζει να έρχεται πιο κοντά, κρατώντας παράλληλα και τις απαραίτητες αποστάσεις. Ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος δεν ανοίγεται και δεν μοιράζονται μεταξύ τους σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.

O Aλέξης υποτροπιάζει στην Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για τη Μυρτάλη. Ολα όμως δείχνουν ότι η ψυχική του διαταραχή τον έχει οδηγήσει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Στο μεταξύ ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ετσι ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.