MasterChef 6: «Πάγωσαν» όλοι με την ανακοίνωση των κριτών - Επέστρεψε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

Για ποιο λόγο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Πάγωσαν» όλοι με την ανακοίνωση των κριτών - Επέστρεψε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης

Με μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση ξεκίνησε το σημερινό (28/2) επεισόδιο του MasterChef 6, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως στο παιχνίδι επιστρέφει ο Χριστόφορος, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η Τατιάνα με την οικειοθελή αποχώρησή της.

Ο Χριστόφορος ήταν ο τελευταίος παίκτης που είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό πριν φύγει μόνη της η Τατιάνα και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να του δώσει την κενή θέση που υπάρχει στο παιχνίδι.

H νέα εβδομάδα ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά όμως σηματοδοτεί και την έναρξη μιας θεματικής εβδομάδας, αφού οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ασχοληθούν με την ελληνική κουζίνα. Γευστικές αναμνήσεις, ελληνικά προϊόντα και εξελιγμένη ελληνική γαστρονομία μπαίνουν στο προσκήνιο.

Η νίκη στη δοκιμασία του Mystery Box, αλλά κυρίως τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, είναι για όλους σημαντικά.

Στο Tεστ Δημιουργικότητας, για κάποιους η νίκη είναι μονόδρομος, αφού μετά τη χρήση της μόνιμης κάρτας ασυλίας από τη Φανή Ζιώγα για τον Βασίλη Μπόλλο, η κάρτα είναι πια διαθέσιμη. Για κάποιους όμως η δοκιμασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητική και τα υλικά, που καλούνται να διαχειριστούν, τους δυσκολεύουν αρκετά.

Η επιστροφή του Χριστόφορου στο MasterChef 6

Λίγα λόγια για τον Χριστόφορο Κατσιάνα

  • Ο Χριστόφορος Κατσιάνας είναι 31 ετών.
  • Κατάγεται από την Πτολεμαΐδα.
  • Αν και οι γονείς του τον πίεζαν να πάρει πτυχίο Γεωπονικής, η καρδιά του Χριστόφορου χτυπούσε παθιασμένα για τη μαγειρική.
  • Μεγάλο του ελάττωμα, όπως υποστηρίζει, είναι πως μιλάει πολύ, το οποίο όμως αντισταθμίζεται από τις μαγειρικές του ικανότητες και τον «ανοιχτό-βιβλίο» χαρακτήρα του.
  • Θα φέρει την σπιρτάδα του αγαπημένου του υλικού –των λεμονιών, στο #MasterChefGR;