Σασμός - Spoiler "φωτιά": «Την Αργυρώ θα την δούμε να έρχεται κοντά στον...»

«Ο Αστέρης είχε την πατρική φιγούρα από τον Καραπάνο και τον Τόλη ως φίλο στη φυλακή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός - Spoiler

Η σειρά του «ALPHA», «Σασμός» έχει καθηλώσει την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά. Από την άλλη, οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο "τρέχουν" καθώς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος ο οποίος είναι ο συγκρατούμενος του Αστέρη.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δώσει και ένα poiler σχετικά με όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζεται η ιστορία των φυλακών πολύ δυναμικά. Θα δούμε τις σχέσεις των ανθρώπων.

Του Αστέρη με τους ανθρώπους μέσα στη φυλακή να αναπτύσσονται και να αποκτούν πιο συμπαγή σχέση. Ο Αστέρης με τον Καραπάνο αποκτούν μια σχέση που ακουμπάει στην πατρική κατάσταση. Ο Αστέρης του θυμίζει τον γιο του. Ο Αστέρης είχε την πατρική φιγούρα από τον Καραπάνο και τον Τόλη ως φίλο στη φυλακή. Βέβαια η φυλακή είναι ένα σκληρό περιβάλλον.

Μπορεί να δούμε και άλλες συμπλοκές. Την Αργυρώ θα την δούμε να έρχεται κοντά στον Αστέρη κάποια στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο Αστέρης είναι φυλακισμένος».

Το spoiler για την σειρά «Σασμός»

Η Αργυρώ σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστερή

H επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, έχει γίνει ανάρπαστη με το τηλεοπτικό κοινό να αδημονεί καθημερινά για κάθε νέο επεισόδιο. Η λατρεία του κόσμου φυσικά δεν είναι μόνο για τη σειρά αλλά επεκτείνεται και στους ηθοποιούς που την πλαισιώνουν - δείτε εδώ τα ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς -. Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται απόψε 2/3 στους δέκτες μας, όπου πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Αργυρώ να σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστερή...

[Επεισόδιο 101

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο.

Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της, εξίσου κοντά, όμως, είναι και η Στέλλα που για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της γι’ αυτόν.