Ήλιος: Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 3/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να...

Οι εξελίξεις στο σημερινό 3/3 επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, θα έχει για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις καθώς όπως θα δούμε η Αθηνά, σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA.

Μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1 να άλλαξε ώρα προβολής ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά -Δείτε εδώ τα χθεσινά 2/3

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 3/3 επεισόδιο της σειράς Ήλιος

Η Αθηνά, σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA. Όλοι αρνούνται, και περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της, αλλά και τη σχέση τους.

Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής Αζίζα. Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να ανακαλύψει την ταυτότητα του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι του Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και την Σοφία.

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μείνει μόνιμα στην Καβάλα, ενώ η Μυρτώ, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ιάσωνα, φτάνει μέχρι το σπίτι της Ελένης… Ο Νικήτας πέφτει τυχαία πάνω στον Κωνσταντίνο, τον μυστηριώδη παλιό γνώριμο της μητέρας της Λήδας…

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 112

Ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λεϊλά και αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα του είπε η ίδια. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Χρήστο κλειστό τον φάκελο με τα αποτελέσματα του dna του Μάνου κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει.

Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει την σπείρα που κρύβεται πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι του. Ένα μήνυμα που παίρνει, όμως, τον κάνει να διστάζει, ανησυχώντας για την ασφάλεια της Σοφίας. Ο Νικήτας, μετά την τυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του δείχνοντάς του το βιβλίο της Μαρίας με την αφιέρωσή του.

Ο Ιάσωνας καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ επισκέφτηκε την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο και, νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην Αστυνομία. Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να αποκαλύπτει κάτι σοκαριστικό στον Χρήστο.