H Γη της Ελιάς: H Μαρίνα γίνεται δολοφόνος - Σκοτώνει τον...

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Γη της Ελιάς: H Μαρίνα γίνεται δολοφόνος - Σκοτώνει τον...

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tv24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 4/3 και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (Δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό 3/3) . Η Μαρίνα πρόκειται να γίνει δολοφόνος και όλο το ρεπορτάζ σας μεταφέρει το TV24.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Αυτόν σκοτώνει η Μαρίνα στην σειρά Γη της Ελιάς

Οι κακοποιοί που έχει πληρώσει ο Ανέστης, παρακολουθούν στενά τη Μαρίνα και ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν. Σε λίγα λεπτά, όταν η κοπέλα προχωρά αμέριμνη στο δρόμο, ορμούν για να τη βιάσουν. Εκείνη παλεύει με λύσσα και αρπάζει το όπλο του ενός και πυροβολεί. Ο άλλος τρέχει να κρυφτεί, ενώ η Μαρίνα είναι σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του βιαστή της.

Γη της Ελιάς Μαρίνα δολοφόνος
Γη της Ελιάς Μαρίνα δολοφόνος

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα, ενώ η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της.

Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη αλλά και τον Μάνο που αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο, ενώ ο Ισίδωρος τον παρηγορεί. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της κοπέλας, ενώ ο Κουράκος ανακαλύπτει πως η επίθεση κατά της Μαρίνας ήταν προμελετημένη.