Τραγική εξέλιξη για την «Φάρμα 2» και τον Σάκη Τανιμανίδη - Τι συμβαίνει;

Αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγική εξέλιξη για την «Φάρμα 2» και τον Σάκη Τανιμανίδη - Τι συμβαίνει;

Τα νούμερα τηλεθέασης της «Φάρμας 2» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά κάτι που δεν περίμενε την φετινή τηλεοπτική σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου καθώς όπως φαίνεται είχε ποντάρει για τα καλά στον Σάκη Τανιμανίδη θεωρώντας πως θα ήταν το "δυνατό" τους χαρτί.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής έχουν προκύψει πολλές αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να δούμε διαφορά στα νούμερα κάτι που δεν έδειξε να αλλάζει.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό η ώρα προβολής άλλαξε και πάλι και από και πέρα θα το παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή στις 23:30, κάθε Σάββατο στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 22:00 επίσης.

Άλλαξε ώρα προβολής η «Φάρμα 2»

Φάρμα 2 - Αλλάζει η ώρα

Αλλάζει η ώρα στην Φάρμα

Φάρμα 2: Αλλαγή προβολής ώρας

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη - Έγινε η αποκάλυψη

Για δεύτερη σεζόν είδαμε τον ταλαντούχο Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση της «Φάρμας», ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο κανάλι, και για καιρό υπήρχαν φήμες πως ο παρουσιαστής βρίσκεται σε ρήξη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γρήγορα όμως αυτές οι φήμες έσβησαν, μιας και οι σχέσεις του καναλιού με τον παρουσιαστή παραμένουν σε καλό επίπεδο, και μάλιστα κάνουν συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκαλύφθηκε πως οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς θα είναι στο τιμόνι ριάλιτι για επιχειρηματίες.

Το «Shark Tank» είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτό, υπάρχει μία κριτική επιτροπή από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την ιδέα τους και προσπαθούν να πείσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι αξίζει να επενδύσουν τα λεφτά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα του ριάλιτι ανήκουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται το φθινόπωρο του 2022 και στο κανάλι κάνουν σκέψεις αξιοποίησης του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας είναι πιθανό να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη σε ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, ούτε το κόνσεπτ αλλά ούτε αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.