Μόλις χθες: Άσχημα ψυχολογικά ο Σπύρος εξαιτίας της Λουίζας - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 4/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Άσχημα ψυχολογικά ο Σπύρος εξαιτίας της Λουίζας - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Μόλις Χθες» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς όπως θα δούμε ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της στο ξενοδοχείο, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά

Οι σημερινές 4/3 εξελίξεις της σειράς «Μόλις Εχθές»

ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της στο ξενοδοχείο, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια.Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν στην Ελλάδα τον Νικήτα. Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι.

Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ο Στάθης λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η Έλενα επιστρέφει στον Πόρο και λέει στον Σπύρο ότι γύρισε για να εκδικηθεί τον Μιχάλη και τη Λουίζα αλλά είναι έτσι όμως; Ο Μιχάλης, η Λουίζα και η Κατερίνα κάνουν πικ νικ στο κτήμα τους. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Χριστίνα να πάνε να μείνουν στο σπίτι του Μιχάλη, τώρα που εκείνος θα μετακομίσει στη Λουίζα.

Η νέα μυστική επιχειρηματική δραστηριότητα του Ορέστη αφήνει άφωνο και τον Σπύρο, ο οποίος αποφασίζει να τον παγιδεύσει. Ο Στάθης επιμένει να προχωρήσουν τη σχέση τους με τη Βέρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να πείσει την Άννα να φύγουνε για πάντα μακριά από τον πατέρα του αλλά εκείνη ανησυχεί για το μωρό που θα γεννήσει. Η Έλενα παρακολουθεί τη Λουίζα.