Σασμός: "Μην σε ξαναδώ ποτέ!" - Ο Αστέρης ξεγράφει τη μάνα του!

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός:

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiviSirial που κυκλοφορεί το σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Σασμός που χτυπάει καθημερινά κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης! Ο Αστέρης δεν αντέχει πλέον την παρεμβατικότητα της Καλλιόπης. Η φυγή της Αργυρώς από την Κρήτη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και που κάνει τον Αστέρη να βγάλει από τη ζωή του την ίδια του τη μάνα!

Η Αργυρώ και η Μαρίνα, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν, ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Το νέο μαθαίνει φυσικά η Καλλιόπη η οποία είναι ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς το σχέδιό της είχε επιτυχία και κατάφερε να τις απομακρύνει από τον τόπο τους. Μόλις το νέο φτάνει στους ανθρώπους του χωριού παγώνουν όλοι και αρχίζουν να μιλάνε για τον λόγο που αναγκάστηκαν να πάρουν αυτή την απόφαση οι δύο γυναίκες. Κάνουν λόγο ανοιχτά πλέον για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και αρχίζει να επικρατεί ένταση μεταξύ τους.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Εξέλιξη σοκ στον Σασμό

Την ίδια στιγμή, πριν φύγει από το σπίτι της η Μαρίνα συναντά για τελευταία φορά την Καλλιόπη και της τα λέει έξω από τα δόντια:

«Τι άλλο θέλεις από μας Καλλιόπη; Τι σου έχουμε κάνει; Σκοτώσατε τον άντρα μου, σκοτώσατε το παιδί μου και τώρα εξαιτίας σας ξεριζωνόμαστε. Αφήνω τον γιο μου πίσω στο χώμα και φεύγω. Τι άλλο θέλεις;», τη ρωτάει με απόγνωση. Μόλις η Μαρίνα με την Αργυρώ φεύγουν, μένει μόνη στο χωριό η γιαγιά Ειρήνη με συντροφιά τη Μανταρίνα και φυσικά τον Αγγελο που την προσέχει. Η γιαγιά Ειρήνη όμως έχει τον καημό της και αυτό που θέλει πριν κλείσει τα μάτια της είναι λογαριαστεί με την Καλλιόπη. Ετσι αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Την ίδια στιγμή στη φυλακή ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη. Φυσικά καταλαβαίνει τι έχει γίνει και τα βάζει με τη μητέρα του: «Αυτή φταίει.

Εβαλε να τις τρομοκρατήσουν και να τις αναγκάσουν να φύγουν. Για όλα αυτή φταίει. Θέλω να τη δω. Να της πείτε να έρθει», λέει και καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του. «Γιατί το έκανες αυτό; Τι σου έφταιξε η Αργυρώ για να τη διώξεις; Φτάνει ως εδώ, δεν θέλω ούτε να σε ξέρω, ούτε να σε ξαναδώ μπροστά μου. Για σένα έχω πεθάνει και το ίδιο έχεις κι εσύ για μένα. Φύγε και μην ξαναεμφανιστείς ποτέ μπροστά μου», της ξεκαθαρίζει. Η Καλλιόπη φεύγει καταρρακωμένη από τη φυλακή και δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιος της.