Ήλιος: Nέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά - Τα πρώτα πλάνα

Δυνατές οι εξελίξεις που έρχονται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Nέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά - Τα πρώτα πλάνα

Και στον Ήλιο, βλέπουμε να έρχονται νέες εξελίξεις και να κορυφώνεται η αγωνία, ιδιαίτερα με την έλευση νέων προσώπων στη σειρά του Αντ1. Ένα από αυτά και ο πολύ ταλαντούχος, Γιώργος Μιχαλάκης. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Κωνσταντίνο.

Οικογενειακή υπόθεση πλέον οι σειρές του Αντ1 για την Δανάη Μιχαλάκη, καθώς ο πατέρας της, "εισέβαλε" στη σειρά και είδαμε τα πρώτα πλάνα του την Πέμπτη 4/3.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος που μπήκε στη σειρά;

Ο Κωνσταντίνος, όταν ήταν ακόμη νεαρός φιλόλογος, έζησε έναν έρωτα απ’ αυτούς που διάβαζε στα βιβλία. Η ιστορία του έμεινε κρυφή απ’ όλους, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο

Τα πρώτα πλάνα του ηθοποιού είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/3. Ο Γιώργος Μιχαλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας με την τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή το 2007 στα «Χρυσά κορίτσια».

Ο Γιώργος Μιχαλάκης στον Ήλιο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Μιχαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Μέλος του ΣΕΗ. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Σπούδασε Κλασσικό Μπαλέτο – Μοντέρνο Χορό – Φωνητική. Πρωτοεμφανίστηκε ως μαθητής της σχολής, με το θίασο Ντίνου Ηλιόπουλου στο «Εκτο πάτωμα»του Ζερύ και στη «Λέσχη των τρελών» του Κατάγιεφ.

Έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Χορν, με τον Μάνο Κατράκη με τον Θανάση Βέγγο τον Παπαγιαννόπουλο, τον Φέρτη, τον Φυσσούν, τον Σταυρίδη, τη Ρένα Βλαχόπουλου, τον Ηλιόπουλο, τον Χατζηχρήστο, την Έλλη Φωτίου, τον Στέφανο Ληναίο κ.α.

Έχει πάιξει τον Ρωμαίο σε παράσταση του Μιχαηλίδη και στην θρυλική «Αυτοψία» πάλι του Μιχαηλίδη, Επίσης έχει παίξει τον πρίγκηπα στο «Παραμύθι χωρίς όνομα» με το θίασο «Νέα Πορεία».

Την χρονιά του 1981, ίδρυσε με τρεις άλλους συνάδελφους τον αξιόλογο «Θίασο 81», όπου εργάστηκε ως συνθιασάρχης και ηθοποιός επί ένδεκα χρόνια και κατάφερε να προσφέρει καλές παραστάσεις στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους. Ο Γιώργος Μιχαλάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει: Ένας ηθοποιός πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει, γιατί η πολύ δουλειά μπορεί να δημιουργήσει τη μαγική επαφή με το κοινό.