MasterChef 6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Οι κριτές αρνήθηκαν να τον βαθμολογήσουν

Πλήρης αποτυχία!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Οι κριτές αρνήθηκαν να τον βαθμολογήσουν

Στο αποψινό 4/3 επεισόδιο του MasterChef 6, παρακολουθήσαμε την δοκιμασία αποχώρησης των τριών παικτών που καταψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους στην μπλε ομάδα, μετά την ήττα της στην δοκιμασία ασυλίας. Η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν ήταν καθόλου εύκολη για τους διαγωνιζόμενους, αφού οι εντάσεις ήταν αρκετές.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών του ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο chef και Food Stylist του MasterChef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών προδιαγραφών. Οι παίκτες έπρεπε να συγκεντρωθούν στο 100% και να καταφέρουν να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Αυτός ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε ήταν ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, το πιάτο του οποίου οι κριτές αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν, εξηγώντας τους λόγους που δεν έδωσαν τον βαθμό τους.

Η αποχώρηση του Πέτρου Ανδρουλιδάκη στο MasterChef 6

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη

Το MasterChef 6 έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας τον τελευταίο καιρό αφού με τον νέο του κύκλο άρχισε και πάλι να προβάλλεται σε καθημερινή βάση. Μπορεί, μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι να παρατηρήσαμε την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ωστόσο ο Πάνος Ιωαννίδης τοποθετήθηκε επί του θέματος το πρωί της Παρασκευής 25/2 και εξήγησε τους λόγους της απουσίας τους.

Οι παίκτες οι οποίοι έχουν μπει στο σπίτι του MasterChef, όπως κάθε χρονιά άλλωστε είναι αρκετά ενδιαφέροντες και πολλά υποσχόμενοι. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο οποίος έρχεται από τον Πειραιά, είναι 31 ετών και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην μαγειρική.

  • Ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης είναι 31 ετών.
  • Κατάγεται από τον Πειραιά.
  • Με προσωπικό του μότο το «πάω και μυρίζω», ο Πέτρος δεν φοβάται να «λερωθεί» στην κουζίνα του #MasterChefGR.
  • Με μεγάλη αγάπη στη μεσογειακή κουζίνα υποστηρίζει πως αν και χαμηλών τόνων, έχει τα μαγειρικά εφόδια να προχωρήσει αρκετά στον διαγωνισμό, παρουσιάζοντας στους κριτές νόστιμα και όμορφα πιάτα.