Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: «Θα υπάρξει μία σκηνή...» - Το spoiler του Ροϊλού για την επανασύνδεση Νικηφόρου - Ασημίνας

Το κοινό ανυπομονεί!

Άγριες Μέλισσες: «Θα υπάρξει μία σκηνή...» - Το spoiler του Ροϊλού για την επανασύνδεση Νικηφόρου - Ασημίνας
TV24 06.03.2022 12:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για την επανασύνδεση του Νικηφόρου με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, μία σκηνή που θα δούμε σύντομα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η αποκάλυψη του Αναστάση Ροϊλού για τις Άγριες Μέλισσες

«Θα σας πω πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Λοιπόν, ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα

Ο Νικηφόρος δεν ξέρει ότι η Ασημίνα έκλαιγε που αρραβωνιάστηκε, αλλά θα έρθει μια συζήτηση που θα βγουν όλα αυτά στη φόρα. Και είναι καλό, είναι υγιής διαδικασία το να μιλάμε και χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Τι θα δούμε αύριο, Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου – Επεισόδιο 77

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό.

Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει.

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουν ακόμα έναν άσχημο καυγά, κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης. Η Ουρανία δέχεται άλλη μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Σε αναστάτωση το χωριό - Μια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες: Ευτυχισμένες στιγμές για όλους λίγο πριν την τραγωδία...

Share