MasterChef 6: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box της εβδομάδας

''Άναψαν'' τα αίματα με τα σχόλια του Δημήτρη Ταϊρίδη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box της εβδομάδας

Στο αποψινό 7/3 επεισόδιο του MasterChef 6 οι 18 επίδοξοι σεφ αγωνίστηκαν στο Mystery Box, το οποίο ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Νικήτρια στην δοκιμασία ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία έφτιαξε το πιο δημιουργικό πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, που της έδωσαν πολλά συγχαρητήρια.

Η Ελπίδα ήθελε από την αρχή να κερδίσει την δοκιμασία καθώς όπως είπε δεν είχε βρεθεί ποτέ μπροστά στους κριτές, για να κρίνουν την προσπάθειά της. Μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν στην Ελπίδα ότι εκείνη ήταν η νικήτρια του Mystery Box της εβδομάδας και θα είχε στο πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας, η παίκτρια συγκινήθηκε πολύ.

Η νίκη της Ελπίδας Μορφούλη στο MasterChef 6

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πρώτη φορά κερδίζω στο Mystery Box και το αφιερώνω στον άντρα μου... Είμαι υπερβολικά χαρούμενη, αφιερώνω τη νίκη εξ ολοκλήρου στον Ραφαήλ που πιστεύει πιο πολύ από εμένα σε μένα... Αγαπούλα, κάτι μάλλον πηγαίνει πάρα πολύ καλά», είπε η Ελπίδα Μορφούλη.

Τα ''πικρόχολα'' σχόλια του Δημήτρη Ταϊρίδη για την Ελπίδα

Τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box ανήκαν στην Ελπίδα, τον Τζόναθαν, τον Γιάννο και τον Σταύρο. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης όμως δεν χάρηκε και πολύ με αυτή την εξέλιξη και φάνηκε από τα λόγια του: «Η Ελπίδα έχει μία τακτική και θα τη δείτε στη συνέχεια του διαγωνισμού, φιδάκι, είναι αυτό που λέμε σιγανοπαπαδιά. Επειδή κοιμόμαστε και σε διπλανά δωμάτια ξέρω τι λένε. Θέλει να ελέγχει πράγματα, καταστάσεις, θέλει να επηρεάζει. Μην ξεχνάμε ότι η Ελπίδα είναι εις διπλούν παίκτρια σε ριάλιτι μαγειρικής».