Διαζύγιο "βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες - Δεν θα το περιμένει κανείς

Οι σημερινές 8/3 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαζύγιο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μετά από το διαζύγιο που θα ανακοινωθεί, ο Ζάχος ξεσπά, ο Νικηφόρος μαθαίνει όλη την αλήθεια (μάλιστα θα χωρίσει και την Ρένα) , ενώ η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στην Μυρσίνη. Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία.

Ο Κωνσταντής με το Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο Παπά Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να γνωριστεί με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη.

Στη «φόρα» στοιχεία που καίνε τον Ακύλα - Τον ξεμπροστιάζουν Ζωή και Αιμιλία

Αυτό κι αν θα είναι η απόλυτη ανατροπή! Η Αιμιλία αποφασίζει και ανοιχτά πλέον να ταχτεί κατά του Ακύλα και για πρώτη φορά δείχνει όχι μόνο να παίρνει το μέρος της Ζωής, αλλά και να τη βοηθάει στο να τον κλείσει στη φυλακή! Ο εχθρός πρέπει να πολεμείται από μέσα, λέει η λαϊκή ρήση και οι δύο γυναίκες την ακολουθούν πιστά! Θα καταφέρουν όμως να το πετύχουν; Ποιος θα είναι εκείνος που θα σταθεί εμπόδιο; Ολες οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα όσο πάει και στενεύει περισσότερο, αν και ο αδίστακτος άντρας έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρός για να... πέσει τόσο εύκολα! Κάθε φορά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, αλλά για πόσο ακόμα; Πόσο ακόμα θα μπορεί να τους έχει όλους υποχείριό του; Και για πόσο θα μένουν κρυφά τα πραγματικά σατανικά του σχέδια; Εκτός αυτού, αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τους συμμάχους του, όπως ο Ντούνιας που πολλές φορές τον έχει προειδοποιήσει πως δεν μπορεί να καλύπτει όλες τις παρανομίες του, αλλά και τον Μελέτη, ο οποίος δεν βάζει κανέναν πιο πάνω από τον Δούκα (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Αιμίλιου Χειλάκη για τη συνέχεια της σειράς).

Ζωή Λευτέρης Άγριες Μέλισσες

Τώρα σειρά έχει και η Αιμιλία, η οποία αποφασίζει όχι μόνο να ταχθεί κατά του, αλλά και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον στείλουν μια και καλή στη φυλακή! Και ναι, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται αυτό, η Αιμιλία έχει ανοίξει πλέον τα μάτια της και έχει καταφέρει να δει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει.

Η κατάσταση με τη Ζωή και τα παιδιά του έχει πια ξεφύγει και η δασκάλα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να υποφέρει για το κακό που έχει προκαλέσει. «Κατάλαβα ότι είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος για να μην πω άρρωστος! Θα σε βοηθήσω εγώ, Ζωή! Αυτή τη φορά θα σε βοηθήσω να γλιτώσεις από τον Ακύλα! Κι εσύ και τα παιδιά και όλοι μας», υπόσχεται η Αιμιλία στη Ζωή και η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που μόλις έχει γίνει. «Εσύ θα πας κόντρα στον Ακύλα; Που τον έχεις σαν Θεό σου; Τι σ’ έπιασε ξαφνικά», τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει:

«Είχες δίκιο, Ζωή, και ως ένα σημείο έχω φταίξει για όσα έχεις περάσει! Ομως αυτή τη στιγμή, αν θέλουμε τον κλείσουμε φυλακή, έχουμε μόνο η μια την άλλη! Πρέπει να είμαστε προσεκτικές σε κάθε μας κίνηση για να μην του τραβήξουμε την προσοχή και μας ανακαλύψει! Αλλιώς τότε αλίμονό μας». Η Ζωή συγκινείται από τη στάση που κρατάει η αδελφή της και μάλιστα υπέρ της και ίσως για πρώτη φορά δεν νιώθει πως είναι μόνη της!

Κι ενώ η Αιμιλία με τη Ζωή ψάχνουν στοιχεία εναντίον του Ακύλα, εκείνος παρά τις προσπάθειες όλων να τον εξοντώσουν, φροντίζει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και να κρατιέται στην εξουσία. Αφού λοιπόν απέτυχε με τον Δούκα και τους άλλους επενδυτές, οι οποίοι αμφιβάλλουν πλέον για εκείνον, βλέπει στο πρόσωπο της Μυρσίνης τον επόμενο σύμμαχό του. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής μαζί με τον Δούκα ψάχνουν να βρουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο!

Αλλά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι πολλά. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και οι όροι που θέτουν εξαγριώνουν τον Δούκα αλλά σύντομα μαζί με τη Μυρσίνη θα καταλάβουν πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Την ίδια ώρα, η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιό της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ετσι γνωρίζοντας πως ο νομάρχης είναι «τσιμπημένος» μαζί της, αποφασίζει να τον προσεγγίσει με δήθεν ερωτική διάθεση.

Σκοπός της είναι να κερδίσει στο 100% την εμπιστοσύνη του και να πάρει στα χέρια της όλα εκείνα τα στοιχεία που θα «κάψουν» τον Ακύλα με τις παρανομίες που κάνει! Και η στιγμή αυτή δεν αργεί να έρθει! Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως ν’ αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα, ενώ στο υπόγειο του σπιτιού ανακαλύπτουν και κάποια περίεργα τιμολόγια. «Αφού δεν κατάφερες να τον κλείσεις στη φυλακή τότε, θα το καταφέρουμε τώρα μαζί», λέει η Αιμιλία στην αδελφή της, αλλά τα σχέδιά τους γίνονται αντιληπτά από τον Λευτέρη, ο οποίος για δεύτερη φορά θα προδώσει τη μητέρα του!