Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα επιμένει να έρθει πιο κοντά με τον Μηνά - Η Σοφία στα όρια της κατάθλιψης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα επιμένει να έρθει πιο κοντά με τον Μηνά - Η Σοφία στα όρια της κατάθλιψης

Στο αποψινό10/3 επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές με τη Βούλα και τον Μηνά να κλέβουν το ενδιαφέρον όλων με τις προσπάθειες να φουντώσει η φλόγα ανάμεσα τους.

Παράλληλα τα υπόλοιπα ζευγάρια του σίριαλ παλεύουν ξεχωριστά για τις σχέσεις τους, καθώς η Βέλη προσπαθεί να πείσει τον σύντροφο της να δει βιντεάκια με εκείνον σε απόπειρες ηθοποιού, αλλά εκείνον τον πιάνουν οι ντροπές του. Η στεναχώρια της Σοφίας μεγαλώνει με την ερωτική απογοήτευση να μεγαλώνει.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/3

Η Βέλη μαθαίνει ότι ο Άγγελος είχε γυρίσει κωμικά βίντεο νεότερος και θέλει να τα δει, αλλά ο Άγγελος προσπαθεί να το αποφύγει.

Η Καίτη ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Ηλία. Στήνει κολεξιόν νυφικών με την νύφη τους την Πιλάρ… η έκπληξη όμως, όταν αντικρύσει τα νυφικά, θα είναι και δική της.

Μια κουβέντα ανάμεσα στον Μηνά κι έναν καινούριο φίλο, κάνει τη Βούλα να εφαρμόσει μια ιδέα, για να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή.

Η Σοφία είναι χάλια από τον χωρισμό της με τον Άλκη και συνέχεια λέει πως δεν θέλει πια τη ζωή της. Μπάμπης και Ξένια τα βλέπουν όλα…

Τι θα δούμε αύριο 11/3 στην Μουρμούρα

Επεισόδιο 41

Ο Άγγελος και η Βέλη αποφασίζουν ότι θέλουν να επιστρέψει ο Κανάτης στο σπίτι… όμως εκείνον τον ρώτησαν; Και πάνω που ο Μηνάς έχει πειστεί ότι υπάρχουν φαντάσματα, η Βούλα ξεσκεπάζει μια συμμορία που μόνο φανταστική δεν είναι… Η Σοφία μπαίνει σε site γνωριμιών.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Κι ενώ ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν να την πείσουν να βγει, η Σοφία ανακαλύπτει πως και κάποιος άλλος μπαίνει στο site γνωριμιών… Η Μπία, μητέρα της Καίτης, αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της οι οποίες περιλαμβάνουν ένα… διαζύγιο. Ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να σταματήσουν την επερχόμενη οικογενειακή κρίση.