Masterchef 6: «Είσαι καραγκιόζης μεγάλος» - Χαμός μεταξύ Δημήτρη και Μάριου

Τι συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Είσαι καραγκιόζης μεγάλος» - Χαμός μεταξύ Δημήτρη και Μάριου

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία για την εβδομάδα έλαβε χώρα και έτσι απόψε στο Masterchef 6 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Σύμφωνα λοιπόν με τους κριτές, νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα.

Αυτό φυσικά δυσαρέστησε αρκετά τους μπλε και κυρίως στον Δημήτρη Ταϊρίδη. Μάλιστα, όταν ο Mάριος Λιόλιος -που έφερε ανατροπή με μια κίνησή του- πέρασε από μπροστά του, εκείνος αρνήθηκε επιδεικτικά να του δώσει το χέρι του.

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Ταϊρίδη με τον Mάριο Λιόλιο στο Masterchef 6

«Περνάει ο Μάριος από μπροστά μου, δεν του δίνω το χέρι μου και ο λόγος δεν είναι γιατί δεν αποδέχομαι την ήττα μας. Είναι οι συμπεριφορές που έχουν στο σπίτι. Για άλλη μια φορά ο Ταϊρίδης ακούει ότι είναι καραγκιόζης γιατί είναι σταθερός. Πέρασε ο Γρηγόρης, που τον έχω υποστηρίξει και δεν μου έδωσε επίσης ούτε καν το χέρι του. Με αγνόησε» ανέφερε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Η ''αφοπλιστική'' απάντηση του για τους συμπαίκτες του

Το Breakfast@Star τρύπωσε στα παρασκήνια του MasterChef 6 και συνάντησε τους παίκτες του παιχνιδιού, μετά από την ανακατοσούρα που έχει προκληθεί στις δύο ομάδες από την κίνηση του Μάριου. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος δεν είναι και ο πιο συμπαθής παίκτης στο κοινό αλλά και στους συμπαίκτες του, έκανε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις, θέλοντας να απαντήσει για τα όσα έχουν πει οι συμπαίκτες του.

«Κατηγορούμαι ότι τσακώνομαι στο σπίτι, ότι προκαλώ. Προκαλώ γιατί ήρθα να κερδίσω. Εσείς θα πηγαίναμε σε ένα διαγωνισμό και θα λέγατε ήρθα για να χάσω; Κάτσε σπίτι σου. Το είπα και στους κριτές μπροστά, γιατί με ρώτησαν! Είμαι μόνος μου εναντίον όλων.

Ξέρετε τι μου είπε ο Γρηγόρης πριν έρθουμε στην ομαδική δοκιμασία; Πάρε τη μπλε ομαδούλα σου και τράβα κλάψε σε μια άλλη γωνία. Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε αυτόν. Αν ήθελαν να φύγω από τον διαγωνισμό θα είχαν μια πολύ απλή λύση. Θα έλεγε ο Μάριος να ανταλλάξουμε τον αρχηγό των Μπλε και να τον κάνουμε Κόκκινο. Θα έλεγα πως για λόγους ευθιξίας φεύγω. Οι Μπλε είναι ιδέα για μένα. Χθες κορόιδευαν τον Γιάννο και σήμερα τον αγκάλιαζαν.

Με βλέπεις πως είμαι απέναντί σου; Έτσι είμαι στο σπίτι, έτσι είμαι στη μαγειρική, έτσι είμαι στον διαγωνισμό. Δεν είμαι άλλος μπροστά να σου βάλω στις κάμερες άλλους πίσω από τις κάμερες, κακό είναι; Το είδατε το κομμάτι; Αυτό θα πάρετε. Στο ατομικό είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Στο ομαδικό πρέπει να προστατέψεις την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.