Chart Show: Η συγκινητική αναφορά του Στέλιου Διονυσίου στον πατέρα του - «Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι...»

«Ήμουν 23 χρονών τότε και...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Chart Show: Η συγκινητική αναφορά του Στέλιου Διονυσίου στον πατέρα του - «Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι...»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 12/3 το Chart Show, με οικοδέσποινα την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή - δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της στην έναρη του show -. Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος τραγούσησε ζωντανά την επιτυχία «Ψηλά τα χέρια», ενώ συγκίνησε όλο το κοινό με τα λόγια αγάπης του στον λατρμένο του πατέρα, Στράτο Διονυσίου.

Τα τρυφερά λόγια του Στέλιου Διονυσίου στον πατέρα του, Στράτο

«Ήμουν 23 χρονών τότε και αυτό το τραγούδι ήταν από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, με τίτλο ''Με όνομα βαρύ σαν ιστορία''. Όταν ξεκίνησα ήμουν λίγο θρασύς. Από το γυμνάσιο ακόμα, απο 14 ετών, έλεγα ότι θα γίνω τραγουδιστής. Στο λύκειο είπα ότι ήθελα να σπουδάσω μουσική, να κάνω μαθήματα. Τον πατέρα μου θα τον έκανε χαρούμενο να γινόταν ένα από τα παιδιά της οικογένειας επιστήμονας.

Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά και το έχω ακόμα από εκείνον ήταν ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα, στην οποία και είχε δηλώσει πως ''ο Στελάρας, που θα φάει εμένα και τον Άγγελο''. Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία από το κέντρο Στράτος, που εμφανιζόταν το 1990 ο πατέρας μου. Αυτό που θα σας πω έγινε λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Τον Απρίλιο του 1990 με σήκωσε στην σκηνή και τραγουδήσαμε μαζί στο δεύτερο πρόγραμμα. Είπαμε τρια τραγούδια μαζί. Όταν γύρισα να τον αντικρύσω, γιατί δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ. Ήμουν ήμουν αρκετά μικρός και μου έκανε κάποιες διορθώσεις. Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι θα ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι και εγώ να τραγουδούσα», είπε φανερά συγκινημένος ο Στέλιος Διονυσίου.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την σύντροφό του

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα», το πρωί της Κυριακής 13/2, ο Στέλιος Διονυσίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα είχε εξομολογηθεί την αντίδραση του όταν πέθανε ο πατέρας του, μίλησε για όλους και για όλα, για τη ζωή του για την καριέρα του αλλά και τη σύντροφό του Αγνή με την οποία πρόκειται σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Δε θα μπορούσα να κάνω καμία άλλη δουλειά. Έχω δύο αριστερά χέρια, θα μπορούσα να πάω να αλλάξω μια λάμπα και να βάλω φωτιά στο σπίτι.

Πήρα στη σύντροφό μου, την Αγνή, ένα πολύ καλό κατσαβίδι, ό,τι χαλάει στο σπίτι το φτιάχνει εκείνη», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου και πρόσθεσε:

«Γνώρισα την Αγνή σε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό μου. Γέμισε το κενό που είχα».

Για τα παιδιά του εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου έφυγαν από την Ελλάδα πριν 6 χρόνια, αλλά μιλάμε τακτικά. Με την πρώην σύζυγό μου, Μαριλίτα, μιλάμε πιο συχνά γιατί εκείνη μου λέει τα παράπονα και τι κάνουν τα παιδιά.

Είμαστε μαζί για τα παιδιά, αν και έχουμε χωρίσει. Έχει κατανόηση. Τα δύο χρόνια που δε δουλεύαμε δεν μπορούσα να στέλνω τα ίδια χρήματα με πριν».

«Παλιότερα δεν μπορούσα να διαχειριστώ την σκέψη ότι ένας νέος άνθρωπος θα έμπαινε στο σπίτι που ζουν τα παιδιά μου. Έβγαινα από τα ρούχα μου. Έλεγα ότι “θα ‘ρθω εκεί και θα γίνει ο χαμός”.

Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία. Γνώρισα πρόσφατα τον σύντροφο της πρώην συζύγου μου. Μόλις τον γνώρισα, ηρέμησα», δήλωσε με αφορμή την γνωριμία των παιδιών του με τον σύντροφο της πρώην συζύγου του.