Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την συμπαίκτριά της - «Ξεχνάς πού μιλάς και πώς μιλάς»

Τι συνέβη;

Φάρμα 2: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την συμπαίκτριά της - «Ξεχνάς πού μιλάς και πώς μιλάς»
TV24 13.03.2022 14:24
Από Ίρις Βίλα

Οι εντάσεις φαίνεται να μην έχουν τέλος στην «Φάρμα 2» καθώς μετά από τον επικό τσακωμό την Αγγελικής Ηλιάδη και του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη σειρά είχε και η Σάσα Μπάστα με την Μαρία Παπαγεωργίου καθώς προέκυψε μια έντονη διαφωνία ανάμεσά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες δεν συντονίστηκαν σωστά με τις αρμοδιότητές τους γι’ αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η Σάσα Μπάστα να ξεσπά κατά της συμπαίκτριάς της.

Ο έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Μπάστα και Παπαγεωργίου στη Φάρμα 2

Μ.Π: Είναι κουραστικό όταν έχεις αναλάβεις την λάντζα και τα πλένω εγώ συνέχεια.

Σ.Μ: Μου λες δηλαδή ότι δεν πλένω τα πιάτα,.

Μ.Π: Είναι και οι κατσαρόλες. Κοίταξε τώρα αυτήν εδώ θα βγει και θα πρέπει να την πλύνω.

Σ.Μ: Μπερδεύεσαι, ξεχνάς πού μιλάς και ξεχνάς και πώς μιλάς. Είναι η δεύτερη φορά που μου λες για τα πιάτα και λάντζα δεν είμαι μόνη μου.

Μ.Π: Για κατσαρόλες μιλάω.

Σ.Μ: Όταν βγάζεις νεύρα, πρόσεχε που τα βγάζεις

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη - Έγινε η αποκάλυψη

Για δεύτερη σεζόν είδαμε τον ταλαντούχο Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση της «Φάρμας», ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο κανάλι, και για καιρό υπήρχαν φήμες πως ο παρουσιαστής βρίσκεται σε ρήξη με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γρήγορα όμως αυτές οι φήμες έσβησαν, μιας και οι σχέσεις του καναλιού με τον παρουσιαστή παραμένουν σε καλό επίπεδο, και μάλιστα κάνουν συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκαλύφθηκε πως οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς θα είναι στο τιμόνι ριάλιτι για επιχειρηματίες.

Το «Shark Tank» είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτό, υπάρχει μία κριτική επιτροπή από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την ιδέα τους και προσπαθούν να πείσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι αξίζει να επενδύσουν τα λεφτά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα του ριάλιτι ανήκουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται το φθινόπωρο του 2022 και στο κανάλι κάνουν σκέψεις αξιοποίησης του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας είναι πιθανό να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη σε ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικού περιεχομένου. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, ούτε το κόνσεπτ αλλά ούτε αν υπάρξει κάποιο άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Φάρμα 2: "Έσκασε" η ανακοίνωση για το ριάλιτι - Τι συνέβη;

Share