Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έξαλλοι η Βαλέρια και ο Ηλίας με τον Σάββα

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έξαλλοι η Βαλέρια και ο Ηλίας με τον Σάββα

Μπορεί η οικογένεια της ΕΡΤ να έχει βιώσει μία πολύ μεγάλη απώλεια, ωστόσο το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης συνεχίζεται κανονικά και σήμερα (14/3) οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο πρόκειται να είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε σήμερα (14/3) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 117

Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος ότι η Σύλβια θέλει να δηλητηριάσει τη Μάρμω, και προσπαθεί να βρει την Αγγέλα για να προλάβουν το κακό. Ο Παναγής με την Κατερίνα, πάλι, ψάχνουν για τη χαμένη βέρα της γιατρέσσας μας. Την ίδια ώρα, ο Σάββας έχει εγκατασταθεί στον καναπέ της Φιλιώς, και η Βαλέρια και ο Ηλίας είναι έξαλλοι μαζί του.

Ο Σίμος προσπαθεί να βρει τρόπο να ζητήσει συγγνώμη από την Τούλα, μόνο που η Τούλα δεν τη δέχεται και λοξοκοιτάζει προς το μέρος του παπα-Νώντα, με όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Κατερίνα θέλει να ανοίξει ιατρείο, ενώ η Αγγέλα θέλει να κάνει η Σύλβια τεστ DNA. Αυτό που δεν ξέρει κανείς τους, όμως, είναι πως κοντοζυγώνει η ώρα που θα φτάσει στον Πλάτανο η μπουλντόζα που θα σκάψει για τη χωματερή!

Τι θα δούμε αύριο (15/3) - Επεισόδιο 118

Οι Πλατανιώτες αναζητούν τρόπο να καθυστερήσουν τους εργαζόμενους της περιφέρειας, σε μια προσπάθεια να μη γίνει το χωριό τους σκουπιδότοπος. Ο Ηλίας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού η συμμαχία του με τη Βαλέρια τού έχει ανάψει φωτιές, την ίδια ώρα που τα μπατζάκια του Σίμου έχουν πάρει κι αυτά φωτιά, με τον παπά μας να σχεδιάζει να τον τιμωρήσει για όλα του τα λάθη βάζοντας τον να κάνει αγγαρείες στα σπίτια του χωριού.

Η Τούλα, από την άλλη, σχεδιάζει να τον τιμωρήσει για την απιστία του κάνοντας τα γλυκά μάτια στον παπά! Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να... μαγειρέψει το τεστ DNA, ώστε να βγει αρνητικό, ενώ η Αλίκη ετοιμάζεται να φύγει κρυφά απ’ όλους. Θα τα καταφέρει ή θα την προλάβουν η αστυνομική αρχή του τόπου μαζί με τον πρόεδρό μας;