Γη της Ελιάς: Αρετή VS Χάιδω - Οι "κατάρες" που έχουν γίνει viral

Δεν μπορείτε χωρίς αυτές, παραδεχτείτε το...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Αρετή VS Χάιδω - Οι

Σίγουρα η Γη της Ελιάς έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών, και πράγματι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές της φετινής σεζόν, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν έχει συμβεί αυτό μόνο, εξαιτίας των εξελίξεων σε κάθε επεισόδιο που μας κρατούν σε αγωνία.

Η κόντρα της Χάιδως και της Αρετής, έχει βάλει το λιθαράκι της στη σειρά, και πλέον το κοινό έχει λατρέψει και περιμένει πότε θα δει μια σκήνη όπου η μία θα "καταριέται" την άλλη και θα τσακώνονται! Το ταλέντων των δύο ηθοποιών είναι αδιαμφησβήτητο, αλλά μετά από τους συγκεκριμένους ρόλους σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες για τις ατάκες και τα λόγια που ανταλλάσσουν μεταξύ τους καθώς μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε!

Όλες οι...κατάρες της Χάιδως και της Αρετής μαζεμένες σε ένα βίντεο!

Η εκπομπή Τι λες τώρα, συγκέντρωσε τις φαρμακερές ατάκες των δύο αυτών αγαπημένων ηθοποιών και τις συγκέντρωσε σε ένα βίντεο που σίγουρα αν δεν δεις, έχεις χάσει πολύ γέλιο!

Η Μαρίνα συλλαμβάνεται σε κατάσταση σοκ - Τι θα δούμε απόψε 14/3

Επεισόδιο 164

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας. Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας.

Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί. Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του.

Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί. Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη, ενώ δε θα αργήσει η στιγμή που θα βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα.