"Ποια είσαι εσύ που..." - Η χυδαία φράση του Καρρά στην Δέσποινα Βανδή στον αέρα του Chart show

Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το βράδυ του Σαββάτου 12/3 το Chart Show έκανε πρεμιέρα στον ALPHA έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασης την Δέσποινα Βανδή που έκλεψε τις εντυπώσεις με το συνολάκι της (δείτε εδώ βίντεο).

Μεταξύ όσων διαδραματίστηκαν, συνέβη και κάτι πρωτοφανές με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον λαϊκό τραγουδιστή όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα σχεδίασε. Οι μόνες κουβέντες που έλεγε η ίδια από τη δική της πλευρά της γραμμής ήταν στίχοι από τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος όμως δεν την αναγνώριζε.

Μετά τις πρώτες του ερωτήσεις για το ποιος είναι στο τηλέφωνο, με την ίδια να συνεχίζει να του μιλάει μόνο με στίχους του, ο τραγουδιστής δεν άντεξε και τη ρώτησε «Ποια είσαι εσύ που ακούγεσαι έτσι αναμμένη;». Το σοκ στο πρόσωπο της τραγουδίστριας ακολουθήθηκε από γέλια στο πάνελ.

Η ίδια ξαναρώτησε για να σιγουρευτεί τι είπε ο Βασίλης Καρράς και αυτός το επανέλαβε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά την αναγνώρισε και ξεκίνησε να γελάει και ο ίδιος, χωρίς να συνεχιστούν τα απρόοπτα στη συνομιλία τους.

Στα παρασκήνια του Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης

Όπως φαίνεται ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το γούρι της Δέσποινας Βανδή, αφού βρισκόταν στα παρασκήνια.

Τα γυρίσματα του show έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετές ημέρες και ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό της καλής του από την αρχή μέχρι το τέλος που αναχώρησαν μαζί από το στούντιο.

Σύμφωνα με την Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Τι λες τώρα: «Μου είπαν οι συγγενείς που βρέθηκαν στο κοινό ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στα παρασκήνια και κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια! Τρελαίνομαι με αυτά… Θυμάμαι εγώ και ο Στέλιος παλιά, όχι ότι τώρα δεν… Τότε πιο πολύ. Την κοίταζε από το μόνιτορ, η Δέσποινα έριχνε κλεφτές ματιές. Ήταν εκεί μέχρι το τέλος, δεν έφυγε».