Σασμός: Ο Αστέρης "τσακίζει" την Καλλιόπη - «Να μην ξανάρθεις...»

Οι σημερινές 15/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Αστέρης

Χαμός στο σημερινό 15/3 επεισόδιο του Σασμού, με τον Αστέρη να "τσακίζει" με τα λόγια του την μάνα του, καθώς έμαθε πως εκείνη φταίει που η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι θα βρει νέο σύντροφο.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 108

Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με την μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούριας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Όσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του.

Ο Γεράσιμος από την άλλη συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο, τη μέρα που έχει γενέθλια ο χαμένος του γιος. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δυο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον…Πόσα μυστικά κρύβει ο νεαρός αστυνομικός;

Εισβάλλουν 3 νέοι ηθοποιοί

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)

Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο. Ο Σταύρος θα βρει την Αργυρώ στην χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδερφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Έχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Τα δυο αδέρφια είναι βαθιά συνδεδεμένα: ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ, ότι ο αδερφός του του έσωσε, όταν ήταν μικρός τη ζωή, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης που από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Ο Βαγγέλης έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Σταύρο. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν.

Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Νέοι ρόλοι στο Σασμό