The 2night show: Ο Χάρης Βαρθακούρης ο αποψινός 15/3 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του ο Στέφανος Κυριακίδης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Χάρης Βαρθακούρης ο αποψινός 15/3 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Τριαντάφυλλο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στην εκπομπή του, «The 2Night Show», απόψε 15/3 στις 24:00 δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί 15/3 καλεσμένοι του The 2night show

Αρχικά, υποδέχεται τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης μιλάει για την τηλεοπτική του διαδρομή, από τη συμμετοχή του μαζί με την γυναίκα του στο «Globetrotters» που «ξεκλείδωσε» την εικόνα του, το «Big Brother» που τον έριξε στα βαθιά μέχρι το «Σου Κου family» και το «J2US».

Έκανε κακό στη σχέση του με την Αντελίνα η τηλεοπτική τους συνεργασία; Θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση; Τι άποψη είχε για όλα αυτά ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος; Στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους που δεν τον βλέπουμε σε μεγάλα σχήματα, μιλάει για τη νέα του δισκογραφική στέγη και τραγουδάει live στο στούντιο το καινούργιο του τραγούδι «Με ποιο δικαίωμα». Τέλος, παίζει με τον Γρηγόρη, μαντεύει… και προσπαθεί μάταια να αποφύγει την «μαμούνα».

Ο Στέφανος Κυριακίδης έρχεται στο «The 2Night Show» και συναντά, για πρώτη φορά, τον Γρηγόρη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο θέατρο, μιλάει για πρόσωπα και συνεργασίες-σταθμούς της πορείας του. Γιατί αρνήθηκε να παίξει στην Επίδαυρο μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς κατάφερε η ίδια να τον πείσει μέσα σε πέντε λεπτά; Γιατί διαφωνεί με όσους διασκευάζουν αρχαία κείμενα και γιατί θεωρεί πως οι ηθοποιοί πρέπει να διδάσκονται από τους ρόλους τους;

Στη συνέχεια, μοιράζεται τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στο «Κόκκινο Ποτάμι» και περιγράφει το μαρτυρικό τέλος που είχε ο ήρωας που υποδυόταν. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και εξηγεί γιατί ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερος. Ένας υπέροχος ηθοποιός που αφιέρωσε τη ζωή του στο θέατρο, αλλά δεν διστάζει να παραδεχτεί πως το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή του έπαιξε η αγαπημένη του οικογένεια.

Οι αποψινοί 15/3 καλεσμένοι του The 2night show

''Λύγισε'' στον αέρα του The 2night show η Νάνσυ Νικολαΐδου - «Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά..»

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων του The 2night Show ήταν η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία έκανε σπαρακτικές δηλώσεις για την άτυχη εμπειρία που είχε από πυρκαγιά. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πολλά θύματα της φωτιάς που ξέσπασε το καλοκαίρι του 21 στην Πάρνηθα. Δυστυχώς εκείνη και η οικογένεια της είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Με βαθιά συγκίνηση εξομολογήθηκε η Νάνσυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις τραγικές εμπειρίες που έχει να θυμάται καθώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της και αυτή τη στιγμή μιλάει στην κάμερα για να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία, πως τα θύματα της φωτιάς βρίσκονται οριακά στο δρόμο.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα.

Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ άδικο δυστυχώς και ξεκινάς από την αρχή. Μηδενίζουν τα κοντέρ» πρόσθεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είναι ένας μικρός θάνατος για την ακρίβεια, για τους γονείς μου σίγουρα».