Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης συνεχίζει να δέχεται απειλές

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης συνεχίζει να δέχεται απειλές

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/3) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 14/3) μιας και ο Μιχάλης θα συνεχίσει να δέχεται απειλές, οι οποίες θεωρεί ότι έρχονται από τον Σπύρο.

Τι θα δούμε σήμερα (15/3) στο Μόλις Χθες

Ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει ένα κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια και η Λουίζα γίνεται έξαλλη. Η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο. Η Δάφνη την καλοδέχεται ενώ η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις.

Ο Μιχάλης αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι της Λουίζας ενώ συνεχίζει να δέχεται απειλές και πιστεύει πως είναι από τον Σπύρο. Έρχονται σε αντιπαράθεση για μία ακόμη φορά. Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο, γιατί κάτι υποπτεύεται. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη αλλά η Κέλλυ θέλει να το αρνηθεί. Η Έλενα επιστρέφει στον Πόρο και λέει στον Σπύρο ότι γύρισε για να εκδικηθεί τον Μιχάλη και τη Λουίζα αλλά είναι έτσι όμως;

Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα!

Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα αλλά είναι άφαντοι. Η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ο Στάθης και η Βέρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους με τη Βάσια να τους συμβουλεύει και να τους βοηθάει. Η Κέλλυ βλέπει τον Χρήστο που έχει πάει να δει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί την φροντίζει. Ο Δήμος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και προσπαθεί να την δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο. Η Κέλλυ, γυρίζοντας στον Πόρο, αποφασίζει να κάνει μια στάση σ’ ένα σημείο που είχαν περάσει ένα ρομαντικό απόγευμα με τον Χρήστο. Όμως, η βόλτα αποδεικνύεται επικίνδυνη.

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης παθαίνει καταστροφή στο resort του και καταλαβαίνει ποιος την προκάλεσε. Ο Ορέστης προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα μεταξύ Ιάσονα και Σπύρου. Η Λουίζα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της Κατερίνας να δει τον πατέρα της και στον φόβο μην την απαγάγει ξανά. Ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα.

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει το όνομα του ανθρώπου που σκότωσε στη φυλακή. Η Λουίζα προσπαθεί να πάρει τον Μίλτο με το μέρος της. Η Άννα χωρίζει τον Ιάσωνα αλλά η Δάφνη την πείθει να μείνει στο σπίτι. Ο Στάθης προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τον Αντρέα. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν, αλλά τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Σπύρος υποψιάζεται ότι η Έλενα έχει πλησιάσει τον Μίλτο και τον ανακρίνει. Η Κέλλυ θέλει να βεβαιωθεί ότι ο Χρήστος δεν έχει ερωτική σχέση με τη Μαρίνα. Στο ίδρυμα, ο Αντρέας δεν βρίσκει το κινητό του και υποψιάζεται τον Στάθη και τη Βέρα αλλά βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στον καβγά του μαζί τους. Η Έλενα λέει στη Λουίζα για την καινούρια επιχείρηση που έχει στήσει ο Σπύρος αλλά δεν ξέρει με ποιους. Η Μαρία και ο Μιχάλης μαθαίνουν ποιος είναι τελικά ο Δήμος.