Elif: "Δεν θα ησυχάσεις αν δεν την σκοτώσεις..." - Σε απόγνωση ο Μαχίρ

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της τούρκικης σειράς Elif. Η Κιγιμέτ δεν μπορεί να σταματήσει από το σχέδιο της να εξοντώσει την αδερφό της, Ματσιντέ. Ο Μαχίρ ωστόσο, είναι αντίθετος σε όλο αυτό, παρόλο που θα το φτάσει η μάνα του στα άκρα.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Τουφάν παίρνει το μαγαζί από τη Λεμάν και εκείνη νιώθει μετανιωμένη και θυμωμένη ενώ η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Ο Μαχίρ συναντάει την Κιγιμέτ και προσπαθεί να την πείσει να ξεχάσει το σχέδιο εκδίκησής της. Η Κιγιμέτ όμως αρνείται και ο Μαχίρ ξεκαθαρίζει τη θέση του και της λέει πως δεν θα βλέπονται πια γιατί δεν θέλει να έχει καμία ανάμιξη σε αυτό το σχέδιο, που μπορεί να σκοτώσει τελικά τη Ματσιντέ…

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ εξακολουθούν να μην μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Η Φιλίζ επεμβαίνει για να πείσει τη Μπιρτσέ να μιλήσει με τον Ακίν. Η Ματσιντέ και ο Κερέμ επισκέπτονται τον τάφο του Σεβκί αλλά και η Κιγιμέτ βρίσκεται στο νεκροταφείο. Θα τη δουν;

Σαφάκ & Ζουλιντέ εγκαταλείπουν τη Λεμάν

Μια άσχημη έκπληξη περιμένει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ όταν γυρίζουν από το ταξίδι του μέλιτος, αφού ο Τουφάν έχει μετατρέψει το μαγαζί της Ζουλιντέ σε κατάστημα τηλεφωνίας. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, με τη Ζουλιντέ να επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σαφάκ ενημερώνεται πως το μαγαζί έχει νοικιαστεί στον Τουφάν και το θεωρεί εχθρική κίνηση από τη Λεμάν προς τη Ζουλιντέ και αποφασίζει να φύγει με την οικογένειά του πια από το πατρικό του σπίτι.

Elif Αλέβ

Η Λεμάν τους ικετεύει να μείνουν αλλά δεν μπορεί να πει τον αληθινό λόγο για τον οποίο υπέκυψε στις απαιτήσεις του Τουφάν - δείτε τον εδώ. Η Λεμάν κατηγορεί τον Τουφάν επειδή ο Σαφάκ έφυγε από το σπίτι με την οικογένειά του. Ο Τουφάν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Η Λεμάν πηγαίνει στον Σαφάκ και του λέει πως πούλησε το μαγαζί για το καλό του Εμιρχάν και το μέλλον του και γι’ αυτό άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του. Μετά από αυτές τις εξηγήσεις, επιστρέφουν όλοι στο σπίτι της.