Επιστρέφει στον Σασμό ο Πετρής - Η αποκάλυψη του Κώστα Νικούλι στον αέρα του ALPHA

«Ο Σασμός μας έχει μάθει στον κόσμο του φλασμπακ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στον Σασμό ο Πετρής - Η αποκάλυψη του Κώστα Νικούλι στον αέρα του ALPHA

Μια από τις πιο συγκλονιστικές και καθηλωτικές στιγμές που έχουμε παρακολουθήσει στον Σασμό είναι χωρίς αμφιβολία ο θάνατος του Πετρή από τα χέρια του Αστέρη. Η απώλειά του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους τηλεθεατές, μιας και ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους της σειράς.

Ο Κώστας Νικούλι -που έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του- μίλησε μάλιστα στην κάμερα το πρωί της Πέμπτης 17/3 στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε μερικές από τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Σασμός μάς έχει μάθει στον κόσμο του φλασμπακ. Δηλαδή βλέπουμε πολλά φλασμπακ και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και γω δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή. Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια φλασμπακ. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

''Υποκλίθηκε'' το Twitter στην γιαγιά Ειρήνη - Η σκηνή με την Καλλιόπη που έγινε viral

Ρεσιτάλ ερμηνείας είχαμε για ακόμα μια φορά στο αποψινό 15/3 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός. Οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως περιμένουν με αγωνία κάθε νέο επεισόδιο της σειράς - δείτε εδώ πως αντέδρασαν στο φιλί Μαρίνας και Αντώνη - αφού κάθε μέρα αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές της για τις συγκλονιστικές τους ικανότητες στην υποκριτική.

Η Όλγα Δαμάνη, για ακόμα μια φορά, συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των τηλεθεατών και καθήλωσε στην σκηνή που είχε με την Καλλιόπη αλλά και με όσα είχε να της πει για την αποχώρηση της Μαρίνας και του Αντώνη από το χωριό.