X-Factor: Η εντυπωσιακή έναρξη του μουσικού show και οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος

Τα μοναδικά έπαθλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor: Η εντυπωσιακή έναρξη του μουσικού show και οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος

Το X-Factor άνοιξε την αυλαία του το βράδυ της Παρασκευής 18/3 για το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του MEGA. Ήδη τα πρώτα πλάνα φάνηκαν να είναι εντυπωσιακά καθώς το stage, που θα δούμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους είναι μαγικό.

Οι κριτές αφού συστήθηκαν στο κοινό, που θα δίνουν ραντεβού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πήραν τις θέσεις τους και στη σκηνή βγήκαν τα δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, που θα βρίσκονται στα backstages. Aπό τα πρώτα λεπτά έκαναν μια εκρηκτική δήλωση σχετικά με το έπαθλο των 150.000 ευρώ και το συμβόλαιο με την Panik Records καθώς ο δεύτερος νικητής του show θα φύγει με 50.000 έπαθλο!

H εντυπωσιακή έναρξη του X-Factor

Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων λίγο πριν την φαντασμαγορική πρεμιέρα

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «X-Factor»στο MEGA, σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10. Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας τρύπωσαν στα παρασκήνια του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, συνάντησαν τους υποψήφιους και απέσπασαν τις πρώτες δηλώσεις τους.

Η κάμερα κατέγραψε τα έντονα συναισθήματα των υποψηφίων πίσω από τη σκηνή αλλά και των συγγενών και φίλων που βρέθηκαν δίπλα τους για να τους εμψυχώσουν. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο Θανάσης Πάτρας εντόπισε και γνωστά πρόσωπα, που βρέθηκαν και εκείνα στο πλευρό των διαγωνιζόμενων.

Σε λίγες ώρες θα δούμε και πάλι στις οθόνες μας τους 4 κριτές να ψάχνουν τον στοιχείο Χ που θα κάνει τους διαγωνιζόμενους να ξεχωρίσουν. όπως παραδέχτηκαν κριτές και παρουσιαστές είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος έχουν υποσχεθεί ένα απίθανο backstage.