Σασμός: Σοκ - Απόψε αποκαλύπτεται αυτό που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές!

Οι 21/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Σοκ - Απόψε αποκαλύπτεται αυτό που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές!

Συγκλονίζουν τα νέα επεισόδια του Σασμού! Οι εξελίξεις που έρχονται φέρνουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Μαθιός παίρνει μια παράτολμη απόφαση, ενώ στο τμήμα ανακαλύπτουν τον άνθρωπο που διαρρέει πληροφορίες.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 111

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους;

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Η σειρά που έρχεται... φέρνει πονοκέφαλο στον Σασμό

Μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και ανατροπές, η σειρά που θα αποτελέσει το σίκουελ του Νησιού έκλεισε οριστικά στην ΕΡΤ. Την περασμένη Τετάρτη, το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπως τιτλοφορείται το μυθιστόρημα - συνέχεια του Νησιού, για 14 επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, φέρεται να κλειδώνει η επιστροφή του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Πρωτόπαππα, που μετείχαν και στο νησί.

Το γεγονός ότι οι 2 ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στον Σασμό και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και του χρόνου δεν αποτελεί εμπόδιο για την παράλληλη συμμετοχή τους στην σειρά της ΕΡΤ για μερικά επεισόδια. Επίσης, πρόκειται να επιστρέψουν ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ωστόσο, η επιστροφή του Νησιού έχουν ανησυχήσει τους ιθύνοντες του ALPHA, γιατί και θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό ο Σασμός αλλά και 2 ίδιους ηθοποιούς -διαβάστε εδώ στο μεταξύ τις εξελίξεις της εβδομάδας,

Άσχημα νέα για την σειρά Σασμός