Μόλις Χθες: H Κέλλυ είναι αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό 21/3 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: H Κέλλυ είναι αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται

Αρκετά ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες, για την οποία προγραμματίστηκαν ήδη οι τίτλοι τέλους της - δείτε εδώ πότε αναμένεται να προβληθεί το μεγάλο φινάλε -. Στο αποψινό 21/3 επεισόδιο της σειράς ωστόσο θα παρακολουθήσουμε την Κέλλυ, η οποία θα βρεθεί αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού χωρίς να ξέρει που βρίσκεται.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό 21/3 επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες

H Κέλλυ είναι αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Χρήστος έχει αρχίσει να την ψάχνει και δεν σταματά να της στέλνει μηνύματα στο κινητό. «Σηκωσέ το γαμώτο… Κέλλυ! Πού είσαι; Οταν ακούσεις αυτό το μήνυμα επικοινώνησε μαζί μου», της φωνάζει αλλά η Κέλλυ δεν θα ακούσει ποτέ το ηχογραφημένο μήνυμα που της αφήνει.

Ευτυχώς όμως για εκείνον, λίγο αργότερα θα βρει το κινητό της και ακολουθώντας κάποιες κινήσεις της, θα βρεθεί στο σημείο όπου την έσπρωξαν και θα συγκλονιστεί. Η Βάσια ανακαλύπτει τον φάκελο με τις ύποπτες φωτογραφίες του Ορέστη, όμως δεν προλαβαίνει να τις δει.

Ο Ιάσονας υπόσχεται να αποτοξινωθεί ξανά από το ποτό αλλά η Αννα έχει τις αμφιβολίες της. «θα το κάνω», της υπόσχεται και συνεχίζει, «θα το κάνω για να σου αποδείξω πόσο πολύ θέλω να είμαστε μαζί. Απλά θέλω να είσαι στο πλευρό μου, να με στηρίξεις».

Όμως η Αννα δεν είναι και τόσο σίγουρη για τα λόγια του αφού και στο παρελθόν της είχε δώσει παρόμοιες υποσχέσεις: «Αν είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις για τον εαυτό σου και για τη μητέρα σου που δεν αντέχει να σε βλέπει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, Ορέστη. Όχι για μένα. Εγώ θα είμαι καλά όποια απόφαση και να πάρεις».

Η Λουίζα ακούει, από τον κοριό που φύτεψε η Ελενα στην παράνομη λέσχη, για ένα περίεργο ραντεβού του Σπύρου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη. «Δεν είναι δυνατόν να σοβαρολογείς. Θα πας να παρακολουθήσεις έναν τύπο που ξέρεις ότι έχει βάψει τα χέρια του με αίμα; Εναν άνθρωπο που δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε αρκεί να περάσει το δικό του; Όχι, Λουίζα, δεν θα σε αφήσω», της λέει αλλά εκείνη φαίνεται αποφασισμένη…

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Μιχάλης λέει στη Λουίζα για το μυστικό του από το παρελθόν και ο Σπύρος βάζει την Ελενα να αποπλανήσει κάποιον που του χρωστάει λεφτά από το καζίνο. Η Βέρα ζητάει από τον Στάθη να εκδικηθεί τον Αντρέα για τις μονταρισμένες φωτογραφίες της που ανέβασε στο διαδίκτυο. Εκείνος θυμάται τη φυλακή και τη δίκη και παγώνει.

Ο Ιάσονας γυρίζει μεθυσμένος και λέει στην Αννα ότι ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη, ενώ αποφασίζει να βρει και να κλέψει το βίντεο με το οποίο γίνεται ο εκβιασμός. Ο Σπύρος πηγαίνει να πάρει την Κατερίνα από το σπίτι της να περάσουν μαζί τη μέρα. Η Λήδα ψάχνει να βρει κάποιον που να της προμηθεύσει πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο.

Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι πολύ ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας από τον Σπύρο και ο Μιχάλης ρωτάει την Ελενα γιατί δεν τους είπε τίποτα. «Δεν ήξερα ότι θα προβεί σε τέτοια πράξη. Εχει χάσει κάθε έλεγχο και καλά θα κάνετε να τον στριμώξετε αυτή τη φορά», τους συμβουλεύει αλλά και πάλι είναι επιφυλακτικοί μαζί της.

Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η Μαρία θέλει να βεβαιωθεί ότι η Ελενα της λέει την αλήθεια για την ασθένειά της και την πηγαίνει στον γιατρό. Η Λήδα περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από τη χώρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να κλέψει το βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί στη Σοφία. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι.