Γη της Ελιάς: «Θα επικρατήσει χαμός με την...» - Το spoiler "σεισμός" της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: «Θα επικρατήσει χαμός με την...» - Το spoiler

Η τηλεοπτική Ιουλία, αλλιώς Αντιγόνη Κουλουκάκου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Γη της Ελιάς, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 και μέσα από την συνέντευξή της προέκυψαν μεγάλες αποκαλύψεις.

Προς το τέλος της συζήτησης με την παρουσιάστρια, η ηθοποιός ανέφερε πως θα προκύψει ένα τεράστιο θέμα μεταξύ των δύο αδερφών, δηλαδή μεταξύ εκείνης και του αδερφού της, Ισίδωρου, καθώς η ίδια θα πληροφορηθεί διάφορα πράγματα για την διαθήκη, ωστόσο οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 21/3 είναι από μόνες τους συγκλονιστικές.

Το spoiler της Αντιγόνης Κουκουλάκου

«Θέλεις να σου δώσω ένα spoiler για τη Γη της Ελιάς;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «έχουμε ένα μεγάλο θέμα με τη διαθήκη με τον Ισίδωρο… Εγώ το μαθαίνω και θα επικρατήσει ένας χαμός».

Γη της Ελιάς: «Δεν πίστευε ότι πήρα το ρόλο η...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Αθανασόπουλου

O Βασίλης Αθανασόπουλος ή αλλιώς Νικήτας στη Γη της Ελιάς, που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της Μυρτάλης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello, και μίλησε για το ρόλο του στη σειρά αλλά και για το πως δεν τον πίστευαν οι δικοί του άνθρωποι όταν έλεγε πως πήρε το ρόλο.

Πώς είναι η ζωή μεταξύ γυρισμάτων και προβών;

Είναι πολύ ωραία γιατί είναι δυο εξαιρετικές συνθήκες. Είναι όμορφο να πηγαίνεις με χαρά στη δουλειά σου. Μπορεί εμείς οι ηθοποιοί να κινούμαστε με βάση την τέχνη, αλλά στη δουλειά μας ανά λίγους μήνες βρισκόμαστε σε ένα νέο περιβάλλον περνώντας πολλές ώρες με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Οι καλές συνθήκες μας κάνουν να ξεχνάμε την κούραση. Τα γυρίσματα είναι δωδεκάωρα, αλλά δεν στέκομαι σε αυτό γιατί παίρνω χαρά.

Πώς εντάχθηκες, αλήθεια, στη «Γη της ελιάς»;

Είχε γίνει μια ακρόαση, έψαχναν έναν άντρα ηθοποιό 25-27 ετών. Εγώ είμαι 27, αλλά μάλλον μεγαλοδείχνω καθώς μου λένε ότι μοιάζω 30άρης. Είχα ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για το θέατρο, οπότε δεν έστειλα βιογραφικό. Ωστόσο παλαιότερα είχε γίνει μια επαφή ν ίδια σειρά και είχα στείλει ένα βίντεο, από το οποίο με αναζήτησαν. Έστειλα καινούριο και μετά δέχθηκα ένα θετικό τηλεφώνημα. Χρειάστηκε ένα διάστημα για να δούμε πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα με τις πρόβες κι αυτό ήταν.

Υποδύεσαι τον Νικήτα, το νέο φλερτ της Μυρτάλης

Ο Νικήτας έχει ενδιαφέρον ως χαρακτήρας. Από τη μία, στο κομμάτι του φλερτ, είναι ανοιχτός και διαχυτικός, από την άλλη, όταν εμφανίζεται στον ετεροθαλή αδελφό του, τον Αλέξη, και στη Μαργαρίτα, είναι πολύ πιο συγκρατημένος. Έχει κάτι δισυπόστατο, δεν είναι μονόπλευρος ρόλος. Διατηρεί ένα μπουγατσάδικο στη Θεσσαλονίκη -πήγαμε εκεί για γυρίσματα και φάγαμε υπέροχες μπουγάτσες- αλλά, όταν εξαφανίζεται ο Θεοδόσης, πηγαίνει στη Μάνη επειδή ο Αλέξης και η Μαργαρίτα αναζητούν από αυτόν απαντήσεις.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος στη Γη της Ελιάς

Πώς νιώθεις που είσαι πλέον κομμάτι ενός επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ;

Χαίρομαι φυσικά. Η επιτυχία της σειράς είναι το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και σίγουρα μου έδωσε μια καθαρή εικόνα. Δεν είχα απλά ένα σενάριο στα χέρια μου που δεν ήξερα πώς θα πραγματωθεί. Η επιτυχία από μόνη της ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλο ζητούμενο όσο το εργασιακό περιβάλλον - και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ όλων των συντελεστών. Το «περνάμε καλά, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» στην περίπτωση μας ισχύει 100%.

Παρακολουθούσες τη σειρά πριν γίνεις μέρος της;

Είχα δει αρκετά επεισόδια ώστε να καταλάβω πως πρόκειται για μια πολύ καλογυρισμένη σειρά. Ωστόσο η κολλητή μου τη βλέπει φανατικά, οπότε ήξερα τα πάντα για την ιστορία.

Πώς αντέδρασε η κολλητή σου όταν της είπες ότι μπαίνεις στο σίριαλ;

Μου έλεγε συνεχώς: «Δεν το πιστεύω, αποκλείεται, μου κάνεις πλάκα». Μετά της έστειλα μια φωτογραφία από το γύρισμα με τα παιδία και εκεί το πίστεψε.