Masterchef 6: "Πάγωσαν" οι παίκτες με το Mystery Box - Η ανακοίνωση που δεν περίμεναν από τους κριτές

Επική η αντίδραση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6:

Με το Mystery Box αυτής της εβδομάδας ήρθαν αντιμέτωποι απόψε 21/3 οι παίκτες του Masterchef 6, το οποίο γέμισε με αρώματα και γεύσεις Ανατολής. Οι διαγωνιζόμενοι μάλιστα δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους με την προοπτική να μαγειρέψουν μερακλίδικα πιάτα.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν ανακοίνωσε πως η θεματική είναι πιάτα της Κωνσταντινούπολης, τα οποία θα έπρεπε να είναι και δημιουργικά για να διεκδικήσουν την ίδια στιγμή τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε.

Η αποψινή καλεσμένη είναι η Γεωργία Κοφίνα, η οποία είναι και αυτή που έχει επιλέξει τα υλικά, που θα χρησιμοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι. Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που πω μόλις άκουσαν την πολίτικη και μικρασιατική κουζίνα πιάστηκαν αδιάβαστοι καθώς δεν έχουν ξαναέρθει σε επαφή με τέτοιου είδους παρασκευές.

Η αντίδραση των παικτών για το αποψινό Mystery Box του Masterchef 6

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Δημήτρη Ταιρίδης.

«Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης...» - Οι πρώην παίκτες του Μπόμπαινα τον ''αδειάζουν''

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 στο MasterChef 6 είδαμε μια αναμενόμενη για πολλούς αποχώρηση, μετά τη δοκιμασία αντιγραφής. Μεταξύ της Φανής, του Σταύρου και του Μπόμπαινα, ο τελευταίος αποχαιρέτησε τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

Όπως φάνηκε από την ανακοίνωση των κριτών, κάποιοι διαγωνιζόμενοι χάρηκαν και κάποιοι όχι. Η κάμερα λοιπόν του Βreakfast at Star τρύπωσε στο σπίτι και προσπάθησε να εκμαιεύσει αντιδράσεις. Ο Γρηγόρης από τη μεριά του έδειξε πως δε ευχαριστεί αυτή η αποχώρηση σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η Φανή παραδέχτηκε το ακριβώς αντίθετο.

"Αποχώρησε ο Δημήτρης. Εγώ ακόμη πιστεύω πως ο Δημήτρης είναι καλός άνθρωπος. Αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι τελείως τρελά. Τώρα έχει χαρεί όλο το σπίτι. Θα λυθούν πολλά προβλήματα από τη στιγμή που έφυγε ο Δημήτρης. Ειδικά στους Μπλε. Γιατί εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Δημήτρη. Δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, ο Δημήτρης απομακρύνθηκε από μόνος του" σχολίασε ο Γρηγόρης.

Από την άλλη, η Φανή ανέφερε: "Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης από την Μπλε ομάδα. Ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Από μένα τουλάχιστον. Δε βλέπω κανέναν να αγχώνεται ή να στενοχωριέται που αποχώρησε ο Δημήτρης. Δε νομίζω ότι θα λείψει. Ίσα ίσα μας πήγαινε πίσω. Ελπίζω τώρα που έφυγε να ξαναβρούμε τα πατήματά μας".