Γη της Ελιάς: Η Βασιλική υπερασπίζεται τον πατέρα του παιδιού της - Χαμός με την οικογένεια της

Χαλασμός και απόψε 24/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Βασιλική υπερασπίζεται τον πατέρα του παιδιού της - Χαμός με την οικογένεια της

Χαμός στη Γη της Ελιάς θα επικρατήσει στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, μιας και εκτός όλων των υπολοίπων, πλησιάζει και η δίκη του Φίλιππου και οι ήρωες βρίσκονται σε μεγάλη ταραχή. Η οικογένεια της Βασιλικής, και κυρίως η Αρετή που έχει και τα δικά της προβλήματα με τη νέα σύντροφο του Στάθη, φοβάται για το μέρος που θα πάρει η Βασιλική ενώ η ζωή του Νικήτα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και δεν το ξέρει...

Συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε 24/3 στη Γη της Ελιάς

Η Αρετή έχει μείνει άναυδη με τη συμπεριφορά της Βασιλικής και μοιράζεται τον καημό της με τον Στέφανο και τον Στάθη. Ο Στάθης την προειδοποιεί ότι η δικαστική διαμάχη με τον Φίλιππο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς πιστεύει πως η Βασιλική θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να υπερασπιστεί τον άντρα και πατέρα του παιδιού της…

Ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη και αποφασίζει να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης τη Μαργαρίτα και τον Ιάκωβο.

«Θα επικρατήσει χαμός με την...» - Το spoiler "σεισμός" της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η τηλεοπτική Ιουλία, αλλιώς Αντιγόνη Κουλουκάκου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Γη της Ελιάς, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 και μέσα από την συνέντευξή της προέκυψαν μεγάλες αποκαλύψεις.

Προς το τέλος της συζήτησης με την παρουσιάστρια, η ηθοποιός ανέφερε πως θα προκύψει ένα τεράστιο θέμα μεταξύ των δύο αδερφών, δηλαδή μεταξύ εκείνης και του αδερφού της, Ισίδωρου, καθώς η ίδια θα πληροφορηθεί διάφορα πράγματα για την διαθήκη, ωστόσο οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 21/3 είναι από μόνες τους συγκλονιστικές.

«Θέλεις να σου δώσω ένα spoiler για τη Γη της Ελιάς;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «έχουμε ένα μεγάλο θέμα με τη διαθήκη με τον Ισίδωρο… Εγώ το μαθαίνω και θα επικρατήσει ένας χαμός».