MasterChef 6: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος πήρε την ασυλία;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα των κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 6, οι παίκτες της ομάδας υποβλήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας και ο πρώτος παίκτης που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Ελπίδα Μορφούλη.

Δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και να εξασφαλίσει μία σίγουρη θέση μέχρι την επόμενη δοκιμασία, ωστόσο το αποτέλεσμα θα κριθεί αύριο, όπου θα χρειαστεί να δοκιμαστεί ξανά για τις μαγειρικές τις ικανότητες και να εντυπωσιάσει τους κριτές, ώστε να καταφέρει να παραμείνει.

Από την άλλη, ο Μάριος ήταν αυτός που κατάφερε με τους μεζέδες του να πάρει την ασυλία.

Η υποψηφιότητας της Ελπίδας Μορφούλη για αποχώρηση στο MasterChef 6

Λίγα λόγια για την Ελπίδα Μορφούλη του MasterChef 6

Την Ελπίδα Μορφούλη την γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του MasterChef 6, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στις οθόνες μας. Λίγο πριν το 21/2 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής για το οποίο ανακοινώθηκε μια έκτακτη είδηση, ερχόμαστε να σας παρουσιάσουμε το γεμάτο βιογραφικό της παίκτριας του παιχνιδιού που ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, αλλά ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

  • Η Ελπίδα είναι 36 ετών.
  • Κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
  • Τα τελευταία 13 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
  • Προβλήματα υγείας την απομάκρυναν από τις κουζίνες.
  • To 2018 συμμετείχε στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1.
  • Εκεί ήταν συμπαίκτρια με τον νικητή του ριάλιτι και μετέπειτα σύζυγό της, Ραφαήλ Τσακίρη.
  • Με τη συμμετοχή της στο MasterChef, όπως υποστηρίζει, θέλει να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και στον σύζυγο της πως είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση, επιστρέφοντας στο σπίτι με το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef 2022.