Σασμός - Spoiler "φωτιά": «Ο Μανώλης θα αποκαλύψει τον δολοφόνο αλλά...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός - Spoiler

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 η Ευθαλία Παπακώστα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να κάνει και κάποιες αποκαλύψεις για την σειρά «Σασμός» όπου την βλέπουμε να υποδύεται την Κλαίρη.

Έτσι λοιπόν η ίδια είπε χαρακτηριστικά on air: «Μου αποκάλυψε ότι έχει δει τον δολοφόνο. Η Κλαίρη έχει έναν ηθικό κώδικα, με το οποίο σπρώχνει τον Μανώλη να κάνει το σωστό και αυτό που την νοιάζει είναι να τον νιώσει καλά και ξαλαφρωμένο».

Και συμπλήρωσε: «Κάτι θα γίνει βέβαια και δεν θα πάει πολύ καλά. Θα φτάσει στο σημείο να το πει και εκεί κάτι θα γίνει». Αυτά άκουσαν οι συντελεστές της εκπομπής και ξεκίνησαν να βγάζουν επιφωνήματα.» Μάλιστα, οι φόνοι στην σειρά φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς πρόκειται να δούμε διάφορες ανατροπές που θα είναι άκρως σοκαριστικές.

Το "καυτό" spoiler για την σειρά «Σασμός»

Ανατροπή μεγατόνων: «Δεν θα πεθάνει τελικά ο...» - Spoiler "σεισμός" για τον Σασμό

Ο Θάνος Μπίρκος, ο τηλεοπτικός Τόλης του Σασμού, σε συνέντευξή του στο TV24 θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για έναν θάνατο του λένε πως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο ήρωάς του δεν θα πεθάνει μέσα στη φυλακή, μιας και οι φήμες για αυτό το γεγονός δείχνουν να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Βέβαια, στο τέλος θα δούμε όχι μόνο έναν αλλά 2 δολοφονίες.

Κυκλοφορεί η φήμη πως ο Τόλης θα πεθάνει μέσα στη φυλακή…

Αυτό δεν ισχύει. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου σε κάποια άλλη συνέντευξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα και πρέπει να σας πω ότι δεν θα πεθάνει ο Τόλης. Συγκεκριμένα "είχα μιλήσει σε κάποιο έντυπο για το φονικό του Τόλη και ο τίτλος πού έβαλε συνάδελφος σας ήταν «Ή σφαγή του Τόλη». Μοιραία ο κόσμος κατάλαβε πως ο ήρωας μου θα πεθάνει και όχι πως ο Τόλης έσφαξε κάποιον, γεγονός που θα καταλάβαινε αν διάβαζε το κείμενο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει ο Τόλης μέσα τη φυλακή και πώς θα εξελιχθεί. Είναι θέμα των σεναριογράφων.

Τόλης Σασμός spoiler