H Τούρτα της Μαμάς: Ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν guest εμφάνιση και θα φέρουν τα πάνω κάτω;

Θα τους απολαύσουμε την Πέμπτη 28/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
H Τούρτα της Μαμάς: Ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν guest εμφάνιση και θα φέρουν τα πάνω κάτω;

Η τρομερή σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου,Η τούρτα της μαμάς”, συνεχίζει να προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και να μας προσφέρει άυθονο γέλιο αλλά και ιδιαίτερες ερμηνείες από τους ταλαντούχους ηθοποιούς.

Ποιοι ηθοποιοί "εισβάλουν" στην Τούρτα της Μαμάς;

Το νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς “Η τούρτα της μαμάς” θα προβληθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ και μέσα θα έχει μία έκπληξη καθώς κάνουν την είσοδό τους ο Φίλιππος Σοφιανός και την Ηρώ Μουκίου!

Επεισόδιο 21: Ακόμη μία ημέρα με εντάσεις θα περάσει η οικογένεια Βασίλαινα με αφορμή τον Πάρη, ο οποίος μαζί με την μπάντα του θέλουν να κάνουν μια διασκευή στο γνωστό κομμάτι του Σωκράτη Βρανά «Η βασίλισσα». Ο ίδιος, πολύ δύστροπος, μάλλον δεν θα τους άφηνε ποτέ να το κάνουν, όμως εκείνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει δράση όταν μαθαίνει πως ήταν παλιά αγάπη της Μαριλούς και τον καλεί κρυφά απ’ όλους εκ μέρους της. Τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή, όταν εκείνος έρχεται με τη γυναίκα του, Μαρίνα. Θα αποκαλυφθεί η πραγματική σχέση των δύο; Θα πάρει ο Πάρης το τραγούδι; Μένει να το δούμε.

«Είναι συστημικός και δικάζεται από το σύστημα!» - Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού για τον Λιγνάδη

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν το πρωί της Παρασκευής 18/3, ο σπουδαίος ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός. Όπως ήταν αναμενόμενο λόγο ημέρας ερωτήθηκε στους δύο κατηγορούμενους που δικάζονταν σήμερα για κακοποιητικές συμπεριφορές και βιασμούς, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο αγαπητός ηθοποιός ανέφερε: «Ο Λιγνάδης είναι συστημικός άνθρωπος. Είναι άνθρωπος του συστήματος. Είναι άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις, που νομοθετούν. Ήταν διορισμένος διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, χωρίς προκήρυξη της θέσης αλλά με πολιτική απόφαση.

Σημασία έχει ότι ένας άνθρωπος που είναι συστημικός δικάζεται από το ίδιο το σύστημα», πρόσθεσε.