Σασμός: Το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανή αποκαλύπτεται - Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Έρχεται θύελλα ανατροπών και αποκαλύψεων

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανή αποκαλύπτεται - Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Αν νομίζατε ότι μέχρι στιγμής ξέρατε τα πάντα για το Σασμό αναθεωρείστε γιατί στην πραγματικότητα δεν πάει το μυαλό σας σε όσα πρόκειται να συμβούν! Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στις ζωές των ηρώων., κυρίως στου Νικηφόρου και στη Βασιλική με όσα πρόκειται να μάθουν.

Η Βασιλική μαθαίνει για το παρελθόν του Στεφανή και καταρρέει

Ο Μαθιός ερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία με τον Καραπάνο, που τον έχει ξελασπώσει, αναγκάζοντας τον «Αμερικάνο» να ομολογήσει ένα φόνο που δεν έκανε. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να επανεξετάσει όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της. Ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι κι είχε κάνει οικογένεια μ' έναν άντρα που δεν γνώριζε τελικά καθόλου.

Το παρελθόν του Στεφανή αποκαλύπτεται

Η σύλληψη του «Αμερικάνου» κάνει τον Μαθιό και τη Βασιλική να πουν αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί τον Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα για το «ίνδαλμα» του, τον πατέρα του, και την οικογένεια του.

O Νικηφόρος επιτέλους δίνει την απάντηση του - Σπαράζει η Βασιλική

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της καθημερινής επιτυχημένης σειράς Σασμός. Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία την απάντηση του Νικηφόρου στην σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό... και σήμερα θα δοθεί. Από την άλλη τι θα συμβεί με την Αργυρώ; Πότε θα μάθει ότι είναι έγκυος;

Επεισόδιο 115

Η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στο Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Κι η Μαρίνα, όμως, εξομολογείται στον Αντώνη, ενώ μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Άσπα… Μια έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους.

Ο Αστέρης από την άλλη αποκτά μια φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Καθώς Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση.