Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο

Όσα θα δούμε στο αποψινό 29/3 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 29/3 επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, -διαβάστε εδώ ένα καυτό spoiler- καθώς ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο την ίδια στιγμή που η Ζωή και η Αιμιλία στην Αθήνα προχωράνε με το σχέδιο τους να μιλήσουν με τον Θάνου.

Τι θα δούμε απόψε 29/3 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 90

Ο Ζάχος προσπαθεί να αποδείξει την πλεκτάνη εναντίον του προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση. Ο Ντούνιας με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από τον Ακύλα που βρίσκεται ξεκρέμαστος. Ο Κυριάκος αποκαλύπτει στον Μπάμπη την αλήθεια για τα λεφτά του Μεγαρίτη και εκείνος αναλαμβάνει να επιστρέψει τον σταυρό στην Κορίνα.

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους ενώ ο Δούκας με την Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το μυστήριο. Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά στο χωριό ενώ ελπίζουν πως ο Θανάσης του Τόλλια θα τη γλιτώσει..

Τι θα δούμε αύριο 30/3 Επεισόδιο 91

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με την συγκλονιστική αλήθεια που τους αποκαλύπτει ο Θάνου. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Θα τα καταφέρουν; Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή. Η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους.

Ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες που θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο. Η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.