Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η κουμπαριά της Μάρμως με Θοδωρή και Αγγέλα

Μην χάσετε το απίστευτο επεισόδιο σήμερα 29/3!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η κουμπαριά της Μάρμως με Θοδωρή και Αγγέλα

Σούσουρο προβλέπεται και απόψε, Τρίτη 29/3, να επικρατήσει στο μικρό και αγαπητό χωριό του Πλατάνου, καθώς έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις, από κουμπαριές μέχρι κοριούς σε σπίτια! όπως ήδη έχουμε δει ο Σάββας προσπαθούσε πάση θυσία να βγάλει άκρη με τα τεστ DNA ενώ ταυτόχρονα επιθυμούσαν διακαώς να έρθουν οι κάμερες στον Πλάτανο!

Μη χάσετε και απόψε 29/3 το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο!

Ο Σίμος πιάνει την Τούλα να φιλάει τον παπά, ενώ η Βαλέρια ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας έχει βάλει κοριό στο σπίτι τους. Η «νεκρανάσταση» του Σάββα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη, την ώρα που η Μάρμω λέει στον Κανέλλο ότι, για να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Αργυρούς, πρέπει να βάλει πλώρη για…. Κατίνα μεριά.

Ο Παναγής είναι πολύ θυμωμένος με την Κατερίνα, η οποία αποφασίζει μόνη της για όλα, την ώρα που ο Θοδωρής είναι πολύ χαρούμενος που η Μάρμω έχει αποφασίσει να τον αρραβωνιάσει με την Αγγέλα… απόψε κιόλας! Απόψε είναι και η βραδιά του Τζίμη όμως, που επιτέλους έχει την Κική όλη δική του.

Ο Σάββας είναι έξαλλος με τον Ηλία, που τον έκλεισε στο φέρετρο, έξαλλη όμως είναι και η Βαλέρια μαζί του, αφού καταλαβαίνει, από σπόντα, πως έχει βάλει στο σπίτι τους κοριό. Ο Σίμος πιάνει την Τούλα να φιλάει τον παπά, ενώ η Βαλέρια είναι έτοιμη να πιάσει τον μπακάλη μας από τον λαιμό…

Ο Κανέλλος, πάλι, αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Αλίκη κάτι του κρύβει. Θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να βοηθήσει τον Μένιο, που θέλει να ξεσκεπάσει, επιτέλους, τους Αργυρούς ή θα κάνει πίσω για να μην εκθέσει τη γυναίκα του;

''Καταπέλτης'' η πρωταγωνίστρια της σειράς Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη

Η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα του Μega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, στην οικογένεια της και τον άντρα της. Η ηθοποιός δε μπόρεσε να μη δώσει και εκείνη τη δική της δήλωση για όσα συμβαίνουν γύρω από το Metoo και το θέατρο. Αναφορικά με τον συνάδελφο της Πέτρο δεν έκρυψε την στεναχώρια της καθώς στο παρελθόν είχε αναφέρει τι περίμενε από τον ίδιο και τι όχι.

Όσο για την προσωπική της ζωή, δεν κρύβει την ευτυχία της στο πλάι του άντρα της μαζί βέβαια με τα δύο παιδιά που έχουν φέρει στον κόσμο, τα οποία προσπαθεί να επαναφέρει πολλές φορές στην τάξη, γιατί όχι βάζοντας και καμία φωνή, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά της. Όπως είπε ο σύζυγός της είναι επαγγελματίας δύτης. «Από την αρχή που τον γνώρισα βουτάει, γυρίζει σε όλα τα ναυάγια της Ελλάδας. Όποιος είναι φειδωλός με τα χρήματα είναι και με τα συναισθήματα του, δεν θα μπορούσα να είχα σύντροφο φραγκοφονιά» δηλώνει η ηθοποιός.

Τα παιδιά της, ο γιος της και η κόρη της είναι 13 ετών και 10, αντίστοιχα και αποκαλύπτει πως είναι φωνακλού μαμά και δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο, ενώ επισημαίνει πως πλησιάζοντας τα 50, μόνο το ρόλο μαμάδων θα παίζει.

Η Θεοδώρα Σιάρκου βρίκεται φέτος στο θέατρο «Χυτήριο» στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα», ένα έργο που όπως λέει δείχνει πώς ο πλούτος μπορεί να διαφθείρει ορισμένες προσωπικότητες.