Γη της Ελιάς: Μέγα Spoiler - Στα μαχαίρια Ισίδωρος και Μυρτάλη για την περιουσία

Θρίλερ με την οικογένεια των Βρεττάκων

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Μέγα Spoiler - Στα μαχαίρια Ισίδωρος και Μυρτάλη για την περιουσία

Άλλο ένα συνταρακτικό spoiler αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 29/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια να μένει σοκαρισμένη από τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια της σειρά Γη της Ελιάς.

Η εκπομπή έκανε αποκάλυψη για την περιουσία των Βρεττάκων, καθώς ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να παραχωρήσει το 50% στη Μυρτάλη, όμως εκείνη ζητά το 51%.

Το μεγάλο spoiler στον αέρα του Πάμε Δανάη

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της.

Γη της Ελιάς: Spoiler - Ένοχος ο Φίλιππος

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις για τον Φίλιππο δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για την Μυρτάλη (δείτε εδώ γιατί).

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη ημέρα της δίκης καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου και ο Στέφανος είναι ο πρώτος, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο Στάθης, ο οποίος όμως είναι πιο ήρεμος από τον Στέφανο και κρατάει τις ισορροπίες.

Την επόμενη ημέρα, η Βασιλική, ο Ιάκωβος, ο Μάνος και η Μαργαρίτα καταθέτουν υπέρ του Φίλιππου, προσπαθώντας να εξηγήσουν την συναισθηματική του κατάσταση όταν συνέβη η επίθεση. Ο Πετροπουλέας αισθάνεται μία ξαφνική αδιαθεσία και έτσι το δικαστήριο οδηγείται σε διακοπή και παρατείνει την αγωνία τόσο του Φίλιππου όσο και του Στέφανου, ο οποίος ανυπομονεί να κατατροπώσει τον πρώτο και να τον δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Γη της Ελιάς - Στέφανος και Φίλιππος

Η δίκη, όμως, θα συνεχιστεί αργότερα και δυστυχώς, παρόλο που η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων, η απόφαση της προέδρου παγώνει τους πάντες. Κι αυτό γιατί κρίνει τον Φίλιππο Στεφανέα ένοχο.

Ο Λυκούργος, βέβαια δεν τα παρατά και προχωρά σε διακανονισμούς καταφέρνοντας να κερδίσει την ελευθερία του Φίλιππου µε περιοριστικούς όρους. Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος μιλάει µε πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική, κάτι για το οποίο ο Φίλιππος πληροφορείται και τον συναντάει για να του ζητήσει τον λόγο.

Κι ενώ συμβαίνουν τα παραπάνω, η Χάιδω μπαίνει µε τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω μένει εκεί. Η Χάιδω, εμφανώς απογοητευμένη που ο Λυκούργος δεν της το είχε αναφέρει αλλά και νευριασμένη από όσα της είπε η πρώην σύζυγός του, η Μέλπω, τον βρίζει και τον διώχνει από το σπίτι της.

Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι προσπάθησε να την ενημερώσει για την επιστροφή της Μέλπως, αλλά δεν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία. Η Χάιδω, όμως, δεν τον πιστεύει και τον χωρίζει. Έτσι ο δικηγόρος ζητάει εξηγήσεις από τη Μέλπω, αλλά εκείνη δεν παραδέχεται τίποτε από όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο γυναικών και βγάζει τη Χάιδω τρελή.