MasterChef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Ξέσπασαν σε κλάματα όλοι

Πολύ βαρύ το κλίμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Ξέσπασαν σε κλάματα όλοι

Ο νικητής του Silver Award που πήρε τα 10.000 ευρώ ήταν ένας (δείτε εδώ ποιος), ωστόσο η βραδιά στο MasterChef είχε και άσχημες στιγμές καθώς ένας από τους παίκτες αναγκάστηκε να αποχωρήσει, σκορπώντας θλίψη στους φίλους του.

Οι δύο χειρότερες προσπάθειες που βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικής που έκαναν οι παίκτες, ήταν ο Σταύρος και ο Μάριος.

Τελικά οι κριτές θεώρησαν πως ο παίκτης που δεν έχει θέσει πια στον διαγωνισμό είναι ο Σταύρος. Η ανακοίνωση της αποχώρησής του έφερε κλάματα στους συμπαίκτες τους.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6

Και η προηγούμενη αποχώρηση είχε φέρει αντιδράσεις

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε αποκλειστικές δηλώσεις, το πρωί της Πέμπτης 24/3, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος.