MasterChef 6: Η οικειοθελής αποχώρηση και ο παίκτης που μπήκε ξανά στο σπίτι

Μεγάλες ανατροπές απόψε (30/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η οικειοθελής αποχώρηση και ο παίκτης που μπήκε ξανά στο σπίτι

Οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef 6 επέστρεψαν απόψε (30/3) στις κουζίνες προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής. Σίγουρα η επιστροφή που τράβηξε τα βλέμματα ήταν αυτή του Δημήτρη Ταϊρίδη.

Οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι ωστόσο μόνο ένας τα κατάφερε.

Ο παίκτης που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef και ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς

Ο Γιώργος μαγείρεψε ωστόσο πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τον διαγωνισμό.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα», είπε ο Γιώργος.

Από την άλλη, την καλύτερη προσπάθεια, την είχε η Ελπίδα, η οποία κατάφερε να μπει και πάλι στο σπίτι και υποσχέθηκε στους κριτές πως ο επόμενος στόχος της είναι ο τελικός.

Ο «θείος Λεωνίδας» μοιράστηκε με την νεολαία μια ιστορία του με τον Γιάννη Λουκάκο

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (30/3), παρακολουθήσαμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στην κουζίνα του ριάλιτι και να αγωνίζονται για να κατακτήσουν και πάλι μία ποδιά. Τα πράγματα όμως, ταράχτηκαν ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε να μιλά ο Μπόμπαινας.

Τότε βρήκαν την ευκαιρία οι κριτές να κάνουν μια βόλτα στον εξώστη και να συζητήσουν με τους 11 εναπομείναντες παίκτες. Όσο βρίσκονται εκεί, ο Μπόμπαινας είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα του, καθώς κόπηκε στο χέρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε ένα δικό του ευτράπελο, όταν βρισκόταν στην κουζίνα του Γιάννη Λουκάκο.

Σαν καλός… «θείος», μάζεψε τα παιδιά γύρω του και τους εξιστόρησε τι του είχε συμβεί.

«Κόπηκα και είχα πιάσει το δάχτυλό μου και έβριζα. Πήγα να πιαστώ από κάπου και τελικά έβαλα το χέρι μου μέσα στη φριτέζα και κάηκα. Όταν πήγα να κατέβω τις σκάλες έπεσα και έσπασα το πόδι μου», θυμήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.