Γη της Ελιάς: H Αρετή επιτίθεται στη Μυρτάλη έξω από το δικαστήριο

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε 31/3 στο Mega

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: H Αρετή επιτίθεται στη Μυρτάλη έξω από το δικαστήριο

Συνεχίζεται σε άσχημο κλίμα η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα, στη Γη της Ελιάς, και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη καθώς οι ήρωες πρέπει να επιλέξουν με ποιανού το μέρος θα πάνε, και ποιος τελικά φταίει για όλο αυτό. Είδαμε ήδη τις πρώτες καταθέσεις των πρωταγωνιστών, ωστόσο τι θα γίνει απόψε Πέμπτη 31/3;

Μη χάσετε το αποψινό 31/3 επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης κουβεντιάζει με τη Μαργαρίτα για την κηδεία, αλλά εκείνη έχει το μυαλό της στη δίκη, καθώς καλείται να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης.

Η επόμενη μέρα στο δικαστήριο βρίσκει τον Ιάκωβο, τον Μάνο και τη Μαργαρίτα να καταθέτουν υπέρ του Φίλιππου και να φωτίζουν πτυχές του χαρακτήρα και της συναισθηματικής του κατάστασης την εποχή του συμβάντος. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στην αίθουσα και τη δίκη, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της όταν εμφανιστεί η Μυρτάλη στο δικαστήριο.

Μέγα Spoiler - Στα μαχαίρια Ισίδωρος και Μυρτάλη για την περιουσία

Άλλο ένα συνταρακτικό spoiler αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 29/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια να μένει σοκαρισμένη από τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια της σειρά Γη της Ελιάς.

Η εκπομπή έκανε αποκάλυψη για την περιουσία των Βρεττάκων, καθώς ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να παραχωρήσει το 50% στη Μυρτάλη, όμως εκείνη ζητά το 51%.

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της.