The Masked Singer: Τα έσπασε ο γορίλας - Οι κριτές detectives ακόμα αναρωτιούνται

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Τα έσπασε ο γορίλας - Οι κριτές detectives ακόμα αναρωτιούνται

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του «The Masked Singer», με παρουσιαστή τον αγαπημένο μας Σάκη Ρουβά και 4 κριτές να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις μάσκες. Τα πράγματα είναι όμως πολύ πιο δύσκολα από ότι πίστευαν... (Δείτε εδώ πως ξεκίνησε η εντυπωσιακή πρεμιέρα)

Ποιος είναι τελικά ο γορίλας;

Το σόου άνοιξε ο καλλιτέχνης που φόρεσε τη μάσκα του γορίλα, τραγουδώντας το Levitating της Dua Lipa. Ο γορίλας ξεκίνησε να χορεύει περιτριγυρισμένος από χορευτές κι η επιτροπή των detectives ξεκίνησαν την «εξιχνίαση».

Όλοι ήταν βέβαιοι ότι πίσω από την μάσκα κρύβεται γυναίκα και στη συνέχεια προσπάθησαν να αποσπάσουν δυο τρία στοιχεία από τις πληροφορίες που τους έδινε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάντεψε ότι είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Νίκος Μουτσινάς ότι είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι είναι η Καλομοίρα κι η Αθηνά Οικονομάκου ότι είναι η Δανάη Μπάρκα.. Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από τον γορίλα;

Στο τέλος όλων των εμφανίσεων, το κοινό στο πλατό και οι detectives ψηφίζουν την αγαπημένη τους Μάσκα. Εκείνη που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους θα πρέπει να αποκαλυφθεί.

The Masked Singer: «Σάκη δεν είσαι ο Κοκλώνης» - Δίκασε το Twitter

«Είσαστε έτοιμοι» μας φώναξε ο Σάκης Ρουβάς και το «The Masked Singer» σήκωσε αυλαία. Ο Σάκης γιορτάζει μαζί με τους κριτές και τους μεταμφιεσμένους ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το Twitter έχει πάρει ήδη φωτιά.

Ο παρουσιαστής, ντυμένος στα μαύρα, καλωσόρισε κοινό, τηλεθεατές και ντεντέκτιβ και δίχασε το Twitter για την εμφάνισή του σε ακόμα μια παρουσίαση ενός project.

Κάποιοι απόλαυσαν την εικόνα του και άλλοι θα ήθελαν κάποιον άλλον στη θέση του.