Τhe Μasked Singer highlights 31/3: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα, τα καυτά σχόλια του Ρουβά στην Οικονομάκου - Η μάσκα που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 31/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τhe Μasked Singer highlights 31/3: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα, τα καυτά σχόλια του Ρουβά στην Οικονομάκου - Η μάσκα που αποχώρησε

H πρεμιέρα για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ the masked singer είναι γεγονός και ενθουσίασε ιδιαίτερα τόσο τους συμμετέχοντες όσο και το τηλεοπτικό κοινό, μιας και οι αντιδράσεις στο twitter ήταν ποικίλες. Πρόκειται για ένα show που έρχεται από το εξωτερικό, ωστόσο με τον κούκλο Σάκη Ρουβά στο τιμόνι της παρουσίασης θα κάνει θραύση.

Οι μάσκες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και φυσικά η κριτική επιτροπή προσπάθησε να ανακαλύψει τα κρυμμένα πρόσωπα με την Χριστίνα Σούζη να αποχωρεί πρώτη.

Τα Highlights από την πρεμιέρα 31/3 του The Masked singer

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ρουβά και τα πρώτα λόγια των κριτών

Το νέο φαντασμαγορικό show του ΣΚΑΙ, «The Masked Singer» μόλις ξεκίνησε με την πιο επική ατάκα του Σάκη Ρουβά. «Είστε έτοιμοι;». Το κοινό καταχειροκρότησε τον τραγουδιστή - παρουσιαστή και η κάμερα γύρισε στους 4 κριτές μας. Την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι κριτές γεμάτη χαρά και όρεξη για το νέο σόου είναι έτοιμοι στις θέσεις τους χωρίς όμως να ξέρουν τι τους περιμένει. Φίλοι τους, συνάδελφοί τους και λοιποί διάσημοι θα εμφανίζονται μπροστά τους με μάσκες και εκείνοι θα πρέπει να τους αναγνωρίσουν. Θα τα καταφέρουν; Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως ο Μουτσίνας σίγουρα δεν θέλει να δει τους φίλους του πίσω από τις μάσκες.

Τα έσπασε ο γορίλας - Οι κριτές detectives ακόμα αναρωτιούνται

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του «The Masked Singer», με παρουσιαστή τον αγαπημένο μας Σάκη Ρουβά και 4 κριτές να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις μάσκες. Τα πράγματα είναι όμως πολύ πιο δύσκολα από ότι πίστευαν...

Το σόου άνοιξε ο καλλιτέχνης που φόρεσε τη μάσκα του γορίλα, τραγουδώντας το Levitating της Dua Lipa. Ο γορίλας ξεκίνησε να χορεύει περιτριγυρισμένος από χορευτές κι η επιτροπή των detectives ξεκίνησαν την «εξιχνίαση».

Όλοι ήταν βέβαιοι ότι πίσω από την μάσκα κρύβεται γυναίκα και στη συνέχεια προσπάθησαν να αποσπάσουν δυο τρία στοιχεία από τις πληροφορίες που τους έδινε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάντεψε ότι είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Νίκος Μουτσινάς ότι είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι είναι η Καλομοίρα κι η Αθηνά Οικονομάκου ότι είναι η Δανάη Μπάρκα.. Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από τον γορίλα;

Στο τέλος όλων των εμφανίσεων, το κοινό στο πλατό και οι detectives ψηφίζουν την αγαπημένη τους Μάσκα. Εκείνη που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους θα πρέπει να αποκαλυφθεί.

Η εμφάνιση που έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να... - Τα «καυτό» σχόλιο του Σάκη Ρουβά

Η πρεμιέρα του «The Masked Singer», μας γνωρίζει σιγά σιγά όλους τους παίκτες και προσπαθούμε μαζί με τους κριτές να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Το σόου άνοιξε ο γορίλας που μας εξέπληξε θετικά και μας έκανε να ανυπομονούμε και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Ωστόσο ένα άλλο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του και κατάφερε ακόμα και να σηκώσει την Αθηνά Οικονομάκου να σηκωθεί από τη θέση της και να χορεύει. Μάλιστα φώναζε κατά τη διάρκεια πως η γυναίκα πίσω από τη μάσκα είναι φίλη της!

Όταν τελείωσε το σόου ο Σάκης Ρουβάς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον χορό της Αθηνάς Οικονομάκου ασχολίαστο και έτσι της είπε ότι το έχει και με τον χορό. Μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και την επική ατάκα, χαρακτηρίζοντάς την... πολυεργαλείο.

«Με έχετε τρελάνει...» - Απελπίστηκε ο Σάκης Ρουβάς με του κριτές

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (31/3) το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ. Η αλήθεια είναι πως οι μάσκες δυσκόλεψαν αρκετά τους κριτές, οι οποίοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να μαντέψουν ποια είναι τα πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.

Μία από τις πιο ζόρικες μάσκες ήταν η Μέλισσα. Οι κριτές δεν μπόρεσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα και η διαφωνία τους έφτασε σε άλλο επίπεδο.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μπέσσυ Μάλφα και πολλοί άλλοι. Κάποια στιγμή μάλιστα η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να παρέμβει ο Σάκης Ρουβάς.

Αυτή είναι η μάσκα που αποκαλύφθηκε

Ήρθε και έφερε τον πανικό μαζί του το νέο σόου του ΣΚΑΙ, «The Masked Singer». Κριτές και διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει τα δυνατά τους για αντίθετους λόγους. Οι μεν για να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες και οι δε για να μην αποκαλυφθούν.

Όλες οι εμφανίσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τους κριτές να αναρωτιούνται ποιοι κρύβονται από πίσω τους. Στο τέλος της βραδιάς κριτές και κοινό ψήφισε για το ποια εμφάνιση ήταν η λιγότερη αγαπημένη τους. Αυτός ο παίκτης που ψηφίστηκε θα πρέπει να βγάλει την μάσκα και να δείξει σε όλους το πρόσωπό του.

Και τελικά ψηφίστηκε ο ιπποπόταμος. Που δεν είναι άλλος από την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη.

The Masked Singer: Τα έσπασε ο γορίλας - Οι κριτές detectives ακόμα αναρωτιούνται

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του «The Masked Singer», με παρουσιαστή τον αγαπημένο μας Σάκη Ρουβά και 4 κριτές να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις μάσκες. Τα πράγματα είναι όμως πολύ πιο δύσκολα από ότι πίστευαν...