Master Chef 6: Μεγάλο λάθος στο πιάτο του Γρηγόρη - Θα του στοιχήσει την θέση;

Θα επιστρέψει ή θα μείνει εκτός;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: Μεγάλο λάθος στο πιάτο του Γρηγόρη - Θα του στοιχήσει την θέση;

Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη και στο σημερινό επεισόδιο, Παρασκευή 1/4 στο MasterChef. Χαμός και ποικίλες αντιδράσεις είδαμε να διαδραματίζονται στα προηγούμενα επεισόδια, με τις επιστροφές των νέων παικτών. Οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν στις κουζίνες προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής, και εχθές τη θέση αυτή την κέρδισε η Ελπίδα.

Το λάθος του Γρηγόρη στο πιάτο του

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που απασχόλησε ποικιλοτρόπως όσο ήταν στο παιχνίδι, σήμερα διαγωνιζόταν ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του ριάλιτι και να κυνηγήσει το όνειρό του διεκδικώντας μία θέση. Ωστόσο στο πιάτο του, βρέθηκε ένα μικρό λάθος από τους κριτές, πιστεύετε ότι θα του στοιχήσει τη θέση του;

O ίδιος δήλωσε στους σεφ πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και δεν ήταν συγκεντρωμένος μαγειρικά 100% εκείνη τη στιγμή, κάτι που εκτίμησαν μιας και ήταν ειλικρινής.

Ο «θείος Λεωνίδας» μοιράστηκε με την νεολαία μια ιστορία του με τον Γιάννη Λουκάκο

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (30/3), παρακολουθήσαμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στην κουζίνα του ριάλιτι και να αγωνίζονται για να κατακτήσουν και πάλι μία ποδιά. Τα πράγματα όμως, ταράχτηκαν ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε να μιλά ο Μπόμπαινας (Δείτε εδώ τι έγινε).

Τότε βρήκαν την ευκαιρία οι κριτές να κάνουν μια βόλτα στον εξώστη και να συζητήσουν με τους 11 εναπομείναντες παίκτες. Όσο βρίσκονται εκεί, ο Μπόμπαινας είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα του, καθώς κόπηκε στο χέρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε ένα δικό του ευτράπελο, όταν βρισκόταν στην κουζίνα του Γιάννη Λουκάκο.

Σαν καλός… «θείος», μάζεψε τα παιδιά γύρω του και τους εξιστόρησε τι του είχε συμβεί.

«Κόπηκα και είχα πιάσει το δάχτυλό μου και έβριζα. Πήγα να πιαστώ από κάπου και τελικά έβαλα το χέρι μου μέσα στη φριτέζα και κάηκα. Όταν πήγα να κατέβω τις σκάλες έπεσα και έσπασα το πόδι μου», θυμήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.