«Νικολούλη ψόφα» - Χαμός με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Η τηλεφωνική επικοινωνία της Δήμητρας με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νικολούλη ψόφα» - Χαμός με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Με τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου -στο σπίτι της οποίας μπήκε η ΕΛΑΣ- για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1/4 η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της, Φως στο Τούνελ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με σκληρά σχόλια στα social media, με μερικά από αυτά να ανέβηκαν από προφίλ με το όνομα της Δήμητρας Πισπιρίγκου, την αδερφή της Ρούλας.

«Η ίδια είναι, αυτή είναι τελικά; Εμφανίζεται μία ως Δήμητρα, αδερφή της Ρούλας και λέει “Νικολούλη ψόφα” Τι να πω τώρα, αυτό δείχνει και το επίπεδό σου, τι να πω και τι να σχολιάσω», αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη.

Μετά το μήνυμα που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, η Δήμητρα Πισπιρίγκου έσπευσε να καλέσει τηλεφωνικά την Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρύβεται η ίδια πίσω από τα μηνύματα και τις υβριστικές αναρτήσεις εναντίον της.

«Γεια σου Δήμητρα, εσύ είπες να ψοφήσω; Εμφανίζεται μία στο διαδίκτυο ως Δήμητρα Πισπιρίγκου και λέει, Δεν θα βρείτε τίποτα εκεί στο τούνελ, Νικολούλη ψόφα, γράφεις και άλλα για την Ρούλα και απειλές. Είσαι εσύ κοπέλα μου;», είπε η Αγγελική Νικολούλη απευθυνόμενη στην Δήμητρα Πισπιρίγκου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά πως δεν κρύβεται η ίδια πίσω από τις αναρτήσεις.

Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη με τα υβριστικά μηνύματα και το τηλεφώνημα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Η στιγμή που η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πετάει τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος για τα παιδιά

Από τη μέρα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κόσμος έχει βρεθεί έξω από το σπίτι της στην Πάτρα και έχει αφήσει λουλούδια και κεράκια στη μνήμη των τριών παιδιών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Σε βίντεο που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4) στην εκπομπή T-Live, φάνηκε η αδερφή της μητέρας των παιδιών να πετάει με δύναμη τα λουλούδια που είχαν μπει πάνω στην πόρτα, ενώ η αστυνομία θα κάνει έρευνα στο σπίτι.