Ελλάδα έχεις ταλέντο higlights 2/4: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα έχεις ταλέντο higlights 2/4: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

Τον ημιτελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 2/3 στον οποίο είδαμε τους παίκτες που προκρίθηκαν στον τελικό.

Τα 2/4 highlights του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Η 14χρονη που προκάλεσε ανατριχίλα στου κριτές με την ερμηνεία της

Στη σκηνή ανέβηκε η 14χρονη Ευφραιμία, η οποία μάγεψε τους κριτές ερμηνεύοντας το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της. Η ίδια μάλιστα ήταν το ένα από τα δυο golden buzzer της Κρυσταλλίας και όπως είπε και εκείνη, ανυπομονούσε πολύ για την εμφάνισή της, μιας και την πίστευε πολύ από την αρχή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδωσε συγχαρητήρια, μιας και της είπε ότι είναι πολύ σπάνιο σε αυτήν την ηλικία που είναι να έχει τόσο μαγική φωνή. Ο Τάκης Ζαχαράτος της είπε τα πιο κολακευτικά σχόλια με εκείνη να συγκινείται πολύ: «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος, από την πατούσα μέχρι και το κεφάλι… Είναι τόσο συγκινητικό που είσαι τόσο μικρή και παράλληλα αυτοδίδακτη”.

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

Οι κριτές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ξεχώρισαν τα πέντε καλύτερα ταλέντα, από τα οποία τα δύο πέρασαν κατευθείαν στον τελικό. Οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για να επιλέξει αυτό ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν που κέρδισαν την κριτική επιτροπή είναι οι εξής: Nefelopetra Kids, Κωνσταντίνος Σαββίδης, Δημήτρης Τσίγγος, Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και Christian Weddy & Melanie Simic. Τα δύο τελευταία ταλέντα πέρασαν απευθείας στον τελικό.